6 Eylül 2012 Perşembe

Yorumsuz


6 Eylül 2012 Perşembe

Birileri birkaç haftada verdiğimiz onlarca şehidin saygısından suskun kalıp , ruhlarına dualar , fatihalar okurken , diğer yandan ateş düşen ocaklarda ağıtlar yükselirken ; birileri de SUAVI denilen sanatçının teröristler için bestelediği kıytırık marş ile göbek atalım diye kendi pkklı halkını kalkıp oynamaya davet ediyor...
Boşuna dememişler ateş düştüğü yeri yakar diye!
PKKlılar öldürülürken yas tutan , bazı olayların gerçeğini bile bile çarpıtarak halkı galeyana getiren terörist Redhack madem o kadar vicdanlı ise aynı hassasiyeti neden bu vatanın öz evlatları için göstermez bilinmez.
Ama bilinen birşey var korkunuzdan ödünüz kopuyor. Bu halkın sizi gördüğü yerde ne yapacağını çok iyi biliyorsunuz!
Lanet olsun terörist Redhack ve çapulcularına
Lanet olsun bunların terörist kimliğini bildiği halde destekleyen taşeron ahmaklara...

Türkiyenin %1 inin desteğini bile alamayan çapulcu köpekler şimdilik eğlenin. Bu millet siz gibi köpeklere zamanı gelince ders vermesini çokta iyi bilir!


3 Eylül 2012 Pazartesi

Redhackin Lamer Oyunları


Gün geçmiyor ki terör örgütü Redhackin yeni bir lamerliği karşımıza çıkmasın.
Son oyunları bilen insanları güldürdü ama bilmeyen insanları "ooo adamlar yine çökertmiş" "yine verilere sızmış" gibisinden söylemlere yöneltti. Adı üstünde bilmeyen insan bilmez onlara denecek hiçbir şey yok ve anca Redhack terör örgütünün propagandasını yapan bazı medyanın davranmasını istediği gibi davranır.
Bu kişiler araştırmayı bilmeyen, öğrenmeme ayıbını işleyerek bilinçli olarak teröristlerin peşinden giden ASIL KOYUN sürüleridir.
Hemen örnek verelim. Bazı lamer teröristlerin çökerttik diye iddia ettikleri yerler ;

ubak.gov.tr
Hemen google a yazalım
Google Araması:
https://www.google.com.tr/#hl=tr&output=search&sclient=psy-ab&q=ubak.gov.tr+&oq=ubak.gov.tr+&gs_l=hp.3..0i30l2j0i10i30l2.2219.2219.0.2706.1.1.0.0.0.0.200.200.2-1.1.0...0.0...1c.1j2.-AaYZR5BlDY&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=89fbe90b3529fe1a&biw=1411&bih=683

Bunu mu demek istediniz?
www.ubak.gov.tr 

Yani anlaşılana göre alan adı ismi www ile yazılmadan siteye zaten giriş yapılmıyor.
Ve site www olmadan giriş yapılamaz halde ve çoğu devlet kurumunda yıllardır böyle ;)
Yani ns kayıtları ubak.gov.tr olarak düzenlenmemiş. www.ubak.gov.tr olarak açılmış ve pek çok devlet kurumu böyle kullanıyor.

Çökerttik diye gezindikleri diğer kurum
yargitay.gov.tr
Hemen Google araması ile açıklayalım
https://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=yargitay.gov.tr&oq=yargitay.gov.tr&gs_l=serp.3..0i10j0i30l3.248958.252505.0.252883.17.15.1.0.0.0.643.3946.0j5j7j1j1j1.15.0...0.0...1c.1.M5mt-icTfNQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=89fbe90b3529fe1a&biw=1411&bih=683
Bunu mu demek istediniz? www.yargitay.gov.tr 
Bu site de aynı şekilde.

Devlet sitelerinin bunlar gibi lamerlere bu şekilde bile prim vermemesi gerektiği ortada aksi halde bu lamerler oynayacak oyuncak bulamıyorlar :) Sitelerin orjinal normal adresleri açılır halde ve şuan için hiçbir saldırıya maruz kalmadığını görebilirsiniz.

www.ubak.gov.tr

www.yargitay.gov.tr

Neden Google araması ile örnek veriyoruz açıklayalım
Çünkü hepinizin bildiği gibi çok sık kullanılmayan dizinler , Çok kısa bir süre açılan websiteleri vs vs.
- çok sayıda örneklendirmek mümkün - Google aramalarında çıkmaz ve bu şekilde "Bunu mu demek istediniz?" fonksiyonu ile daha çok arama yapılan, kendi bot tahmini seçeneğini size sunar. Yanlış yazılan sözcüklerde aynı şekilde bu düzeltme fonksiyonuna tabidir.
Redhack lamerleri kendileri bilgisiz olunca herkesi de kendileri gibi bilgisiz , ahmak , cahil , cühela zannediyor. Ve PKK ile kolkola sanal gerillacılık oynuyor.
Peki bu siteler gerçekten çökertilemez mi yapmış olamazlar mı diye sorduğunuzu tahmin ettim cevabını da hemen verelim.
Tabi ki çökertilebilir. Çökertme dediğimiz kelimeyi ne olarak kullandığımıza bağlı :)
Redhack lamerleri yoğun istek göndererek siteye fazla kullanıcı girişini sağlayıp siteyi erişilmez hale getiriyor ve bu geçici süre engellemeyi çökertme diye nitelendiriyor.
Bu olay esnasında ne bir veri alınabiliyor ne de dışarıdan içeriye bir müdahale söz konusu.
Sadece saldırı esnasında bu kurumlardan yararlanacak kişiler daha da açık yazarsak HALK madur oluyor. Bu lamer terörist ordusu da sözde halk için savaşıyoruz diyor !
Bunların halkımız dediği halk kitlesini daha önceki yazılarımızda belirttik.
http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/03/redhack-hangi-halk-icin-savasiyor.html
Devlet kurumları bu tür saldırılara kendileri çapında ufak önlemler almalılar bu gerçek bir tespit.
Ama bu ddos -siteye erişimi kısıtlama- saldırısını daha önceki yazılarımızda belirttiğimiz gibi sıradan bir bilgisayar kullanıcısı bile bazı hazır araç gereç programlar kullanarak yapabilir.
http://redhackgercegi.blogspot.com/2012/07/basnn-yalan-yanls-tabirleri-ddos-hack.html

Bu lamerlerin programlama bilgisi bile olmadan hazır toolları kendileri kodlamış gibi üzerinde oynamalar yaparak piyasaya sürdüklerinin kanıtı olan bir yazıya ulaştık.
Masum gençliği nasıl kandırdıklarının kanıtı olabilecek bu yazıyı aşağıdan okumanızı tavsiye ederiz.
http://www.mertsarica.com/redbot-analizi/
Bizim bildiğimiz bir Çökertme var o da Bodrumda bir tatil beldemiz ;)
Hadi tamam bu sitelere yapılan şeyi çökertme diye kullanalım siteler çöktü diyelim de hack olayı sisteme erişmek olarak tabir ettiğimiz bir olay. Bu lamerler bu olayı yandaş medyaları aracılığı ile "Hacklemek" olarak yutturuyor. Bunu nereye koyacağız ?
Bu lamerler bugüne kadar somut olarak delilleriyle yaptıkları 1-2 olayından sonra kendilerini fezaya çıkardı. Dünyanın en iyi hackerlarıyız diye kendilerini komik duruma düşürdü :)
Popüler olmalarını sağlayan şuana kadar yapabildikleri hack olarak tabir edilebilecek reddedilmeyen şeyler ,
Ankara Emniyet Müdürlüğünün şikayet sistemi ve Dış işleri Bakanlığının yabancı elçilerin başvuru formu. Zaten bu siteleri de Redhack adına başka kişilerin hackledikleri ortaya çıktı. Bunlarla ilgili belgeler için diğer yazılarımızı inceleyiniz.
Bu yerlerden ele geçirdiklerini de hangi PKK organlarına , kimlere servis ettiklerini de daha önceki yazılarımızda paylaştık.
Diğer tüm yaptık dedikleri icraatlerinin hepsi uydurma , basının gazıyla uçtukları %1 oranında bile kanıtlayamadıkları olaylardır.
Ama halkımız bilmiyor ki ne yapsın bilgisiz editorlerin yazdığı yazıları okuyor inanıyor , uyutuluyor fakat şu bir gerçek ki lamer diye tabir ettiğimiz bazı liseli gençlerimiz bile bunların yanında birer
Kevin Mitnicktir bize göre ;)
Redhack lamerlerinin DDOS ile sürekli kapatamadıkları yerleri nasıl uydurma = yalan = asparagas haberlerle kapattık diye yaygara çıkardığını halkı kandırdığını PKKyı meşru görmeyen gerçek halkımıza kanıtlarıyla ilettik.
Ha bu arada bizden duymuş gibi olmayın ama
Redhack çapulcularının DDOSu bizim blogumuzu kapatmaya yetmiyormuş ve bizim blogumuzu hacklemek için kıvranıyorlarmış.
Öyle beleş yerlere sığınması değil ;)
Daha çok kudurur ve daha çok kıvranırlar.
Biz lamerliklerini ve PKK , DHKP/C , MLKP vb. örgütler ile kirli bağlarını halka göstermeye devam edeceğiz.
Redhack lamerleri bizleri durduramayacak...