25 Haziran 2013 Salı

Redhack - Komunizm ve Atatürk

Redhack teröristleri , Atatürk'ün getirdiği Cumhuriyet rejiminden rahatsızlığını her fırsatta dile getiriyor. Fakat bazı ulusalcı , milliyetçi , cumhuriyetçi çevreler halen anlamak istemiyorlar ve bu teröristlere destek veriyorlar.
Redhack ise şımarık ergenler gibi, komünizm dışındaki diğer tüm yönetimleri seçenleri, destekleyenleri koyun olarak görüyor.

Kapanan sitelerinde yer alan konuşmalarında Atatürk'e küfürler eden Redhack terör örgütünün Atatürk'ün komünizme karşı olduğunu suratlarına çarpanlara verdiği cevap ne biliyor musunuz ?



Daha önce yayınladığımız Atatürk'ün komünizme karşı çıktığı uyarı yazılarına ulaşmak için
(bakınız 1 - bakınız 2)
Ayrıca Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlıklarıyla ilgili daha detaylı resimler yakalamış bu blogu ziyaret etmenizi öneririz. (Tıklayınız)


Ayrıca Redhack'in övdüğü komünizm çok iyi bir şey olsa zaten şuan dünyanın en refah yaşayan ülkeleri komünist sistemi benimseyen ülkeler olur.


Günümüzdeki yönetim olarak komünizmi seçen ülkeler hangisi ?
Kuzey Kore
Angola
Küba
Laos
Transdinyester
Vietnam

Çin Halk Cumhuriyeti (Artık kapitalizmin başını çeken bir ülke oldu. Komünizm ile alakası bile yok)

Baktığımızda tüm bu ülkelerin Redhack terör örgütünün bahsettiği gibi tüm halklarının refah içerisinde yaşadığını söylemek komik olur. Eşitlik var doğru ama eşit olarak halkın hemen hemen tamamı fakir. Bunun en büyük örneğini Kuzey Kore'de görüyoruz.
Yıllardır halkın varını yoğunu silaha , füzeye yatıran komunist kuzey kore diğer ülkelere meydan okumaktan geri de kalmıyor. Yapılan 4 şeritli yollarda halkın kullanacağı araba sayısı neredeyse yok. Halkın internet yaşamı sadece devletin belirlediği sitelerle sınırlı. (Sosyal ağların tamamı yasaklı)
Saç kesimleri standart ve sadece belirli modeller kullanılabiliyor. Diğer tüm modeller yasaklı.
Evleriniz standart kafanıza göre geniş veya konforlu ev yaptıramazsınız.
Bunun gibi saymakla bitmeyecek bir sürü yasak var bu ülkede.
Halkın neredeyse tamamı asker. Azınlık kısmı çiftçilikle ilgileniyor.
En komiği de başınızdaki şirin baba olarak gördüğünüz lidere de saygı göstermek zorundasınız.
Ölen liderlerin arkasından ağlamak zorunlu. Bununla ilgili yakın zamanda çıkan haberleri duydunuz.


Eskiden komünizmi benimseyip tutunamayan , komünizmin yıkıldığı ülkeler hangisi ?

Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği
Afganistan Demokratik Cumhuriyeti
Angola Halk Cumhuriyeti
Arnavutluk Sosyalist Halk Cumhuriyeti
Benin Halk Cumhuriyeti
Bulgaristan Halk Cumhuriyeti
Çekoslovakya
Doğu Almanya
Demokratik Kamboçya
Etiyopya Halk Cumhuriyeti
Finlandiya Demokratik Cumhuriyeti
Güney Yemen
Kamboçya Halk Cumhuriyeti
Romanya Sosyalist Halk Cumhuriyeti
Kongo Halk Cumhuriyeti
Kuzey Vietnam
Macaristan Halk Cumhuriyeti
Macaristan Sovyet Cumhuriyeti
Moğolistan Halk Cumhuriyeti
Mozambik Halk Cumhuriyeti
Polonya Halk Cumhuriyeti
Somali Halk Cumhuriyeti
Tuva Halk Cumhuriyeti
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti


Bunların içerisindende en dikkat çeken örneği Rusya nın eski adı SSCB.
Rusya'da komünizm asla tutunamadı. Tarihinde komünizm karşıtlarına karşı hep kanlı bastırılmış savaşlar , katliamlar var. Ve komünizmsiz Rusya şuan dünyanın öncü devletlerinden.

Ülkemiz ise tüm bu komünist ve kapitalist devletlerden ayrı olarak Cumhuriyet modelini benimsemiş ve halkın demokratik katılımı ile liderlerini seçtiği bir ülkedir.
Fakat son zamanlarda medya tarafından çok fazla şekilde komünizm propagandası yapılmakta ve gençlerin beyinleri yıkanmaktadır.
Komünizmin ne olduğunu bilmeden birçok genç bu fikirlerin arkasından bilinçsizce gitmektedir.

Redhack terör örgütü komünizme karşı olan siteleri hackliyoruz diyormuş.
Sıkıyorsa bu siteyi de hackle görelim haysiyetsiz yalancı ordusu ?

22 Haziran 2013 Cumartesi

Redhack in Twitterdaki Dış Ülke Bağlantısı Deşifre Edildi!

Twitter, twit atan kullanıcıların bulunduğu ülke ve şehir konumuna göre hashtag gündemlerini o ülke ve şehirlere göre belirliyor.
Türkiye'den atılan twitlerin aynı anda dünya gündemine gelmesi şaşılacak bir durum değil.
Çünkü farklı ülkelerde yaşayan yüzlerce kişi, tag çalışmasına katılınca dünya gündeminde yerini alıyor.
Spor takımlarını destekleyen diğer ülkelerden kişilerin de Türkiye gündemiyle aynı anda veya sonrasında dünya gündemine yerleşmeleri gibi...
Fakat başlatılan bir hashtag çalışmasının önce dünya gündeminde yer alıp Türkiye gündemine hiç gelmemesi veya daha sonralardan yerleşmesi gerçekten şüphe edilecek bir durumdur.
Çünkü bu durum, bu çalışmayı başlatan kişilerin ve bu hashtaga twit atarak dünya listesine yerleşen kişilerin büyük çoğunluğunun Türkiye içerisinden olmadıklarının göstergesidir.
Aşağıdaki izleyeceğiniz video, lideri Fransa'da olan ve dış ülkelerin maşası olan, sahte takipçiler üzerinden ülkemizde karışıklık çıkarmak isteyen Redhack terör örgütünün Twitter'ı dış destekli kullandığının en açık ispatlarından birisidir.
Redhack terörist grubu birçok kez kendilerinin hashtaglerinin Twitter tarafından Türk hükümeti için sansürlendiğini ileri sürmüştü.
Diğer yandan Redhack terör örgütü, Twitter yönetimi üyelerin ip ve bilgilerinin paylaşımında Türkiye'ye engel oluyor, istediğiniz kadar Twitter üzerinden illegal iş yapın , eylemlere katılın diyerek kendileriyle her zamanki gibi çelişti.
Bütün bu çelişkilerin ardından halkın aklına Redhack teröristlerine karşı şu sorular geliyor:

"En büyük destekçilerinizden olan Twitter neden sizi sansürlesin?"

"Hesabınız engellendikten sonra dış ülkelerden aldığınız desteklerle gezi parkında halkı provoke etme hazırlığınız için hesabınız geri açtırılmadı mı?"

"Neden milleti kandırıyorsunuz?"

"Siz bu milleti salak mı sanıyorsunuz?"



19 Haziran 2013 Çarşamba

Redhack Provokasyonları


Provokatör Redhack Terör Örgütü
Devlete asi olmayı örgütleyen Redhack Terör Örgütü

Gezi Parkında masum,barışçıl göstericileri ayaklandırmaya çalışan , barışı savunanlara dingil diyen DHKP/C - MLKP - PKK lı Redhack Terör Örgütü

Molotof kokteyli atmayı haklarıymış gibi gösteren şerefsiz şiddet yanlısı Terörist Redhack...

Provakatör Redhack = Halkı yalanlarıyla galeyana getirmeye çalışan şerefsiz sürüsü!..
(Resmin orjinali PKK nın haber yayın organı Fırat Haber Ajansından alınmış ve PKKlıların cenazesini taşıma sırasındaki PKK propagandasına müdahaleye aittir.)
İç savaş isteyen terör örgütü Redhack
Redhack şerefsizlerine göre DHKP-C terörist değil devrimciymiş! Terörist olsa da kurşun sıkmak meşru değilmiş!
katil redhack
Kana susamış katil redhack iç savaş çığırtkanlığı yaparken


Daha öncelerden de belirttilen yazılar gibi amacı hükümet değil doğrudan olarak devletimiz olan bu Redhack terör örgütünün provokasyonları son günlerde iyice arttı.
Halkı kışkırtma işini yalan haberlerle pekiştiren ve yalan iş yapmayı kendine ilke edinen bu şerefsiz DHKP/C li terör örgütünün gerçek yüzünü halkımız görmeli ve bunların gerçek yüzünü bilmeden destekleyen kardeşlerimiz desteğini mutlaka geri çekmeli , bunların provokasyonlarına alet olmamalıdır.
Bu ülkenin düzenine olan rahatsızlıklarını ne şekilde gösterdiklerine yukarıda yayınladığımız resimlere bakarak bir düşünün. Bu ülkenin başına hangi hükümet , hangi yapı gelirse gelsin bu kişiler tatmin olmayacaklardır. Çünkü attıkları mesajlarda da belirttikleri gibi bu ülkede vergi alınmasından tutun bir devletin devamlılığını sağlayacak her türlü yapıya karşı bir duruş sergilemekte ve şimdiye kadar devlet kurmadan yaşayamamış olan milletimize karşı sinsice bir yaklaşım sergilemektedirler.
Redhack terör örgütünün benimsediği komünizme Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ' ün de karşı olduğu ile ilgili bazı belge ve bilgiler blogumuzda daha önceden de yayınlanmıştır. (Bakınız 1.si , 2.si )
Her ne kadar hükümete, kişilere karşı olsam da ben ülkemi ve devletimi seviyorum diyen ulusalcı, milliyetçi ve vatanını seven bir kesimin bu neydiği belirsiz it sürülerinin peşinden gitmesi, onlarla aynı safta olması bu ülkede gerçekten şaşılacak bir durumdur. Biz ülkesini seven bu kesime, bu terörist şerefsizlerin gerçek yüzünü gösterecek medya organı olmamasından dolayı hak vermekteyiz. Fakat blogumuzu takip eden ve tüm yazılarımızı okuyarak ikna olan büyük bir çoğunluğunda olduğunu bilmenizde yarar var. İşte bu yüzdendir ki blogumuz daha önceden kesintisiz yayın yaptıktan bir süre sonra sansüre uğramış ve dış mihrakların esiri olan çevreler tarafından yayını engellenmiştir.
Bütün bunlar bile bu terörist gruba karşı şüphe uyandırması açısından geçerli nedenlerimizdir.
Herhangi bir gruba , partiye , kişiye bağlı olmadan devletini ve milletini seven her görüşten insanın bulunduğu blogumuzda yayınlarımız sürekli devam edecektir.
Eğer bu Redhack Terör Örgütüne o kadar güveniyorsanız onlara ,
DHKP/C , MLKP , PKK terör örgütleri hakkında görüşlerini sorun.
Eminim ki daha önce birçok bombalı saldırıda bulunmuş , masum birçok vatandaşımızı öldürmüş bu şerefsizler hakkında övgü dolu sözler sarfedeceklerdir.
Tıpkı daha önceki röportajlarında belirttikleri gibi... (Bakınız 1 , Bakınız 2 )
Blogumuzda bu kişilerin terör örgüt üyeliği hakkında birçok belge ve bilgiyi bulabilirsiniz.

#TeröristRedhack

3 Haziran 2013 Pazartesi

Redhack Olmayan Siteleri de Hackliyor


Yalanlarıyla Halkı Kandıran Redhack Terör Örgütü
Bugünlerde zıvanadan iyice çıkmış terör örgütü Redhack ; "Sokakları hackleyeceğiz" diye kastettiği sokaklarda anarşizm çıkarma sevdasını perçinledi.
Sol terör örgütlerden aldığı desteği eski röportajlarında (Bakınız 1.si , 2.si açıkca belirten Redhack terör örgütü, destekçi çekmek için elinden geleni yapıyor.
Sokaklarda halkı kışkırtarak devlet kurumlarını yıpratma ve zarar verme amacı olan kansız DHKP-C üyesi Redhack teröristlerinin ülkeye verdiği zarar şimdilik maddi rakamlarla açıklanıyor.
Bankalara , hamile kadınlara , çocuklara zarar vererek kargaşa ve kaos ortamı yaratmak isteyen Redhack, dezenformasyon içerikli haberleri yayınlayarakta takipçilerini gazlıyor.
Klavye başından Fransa'da dış ülkelerden aldığı paralarla oturduğu lüx bir evde koltuklarında Türkiye ' de anarşi oluşturan bu grubun gerçek yüzünü halka göstermenin gayreti içerisindeyiz.
Hack bilgisi sitelere çok fazla istek göndererek kapatmaktan öte gitmeyen terör grubu takipçilerini kandırmakta da aşırı ustaca bir tutum sergiliyor.
En son olarak kendisine destek veren HALK TV sitesi çökertilip ortadan kaldırılınca , sitelerde hacklenme yok sadece DDOS ile kapatıyorlar diye açıklama yapan terör örgütü kendisinin DDOS yöntemiyle kapattığı siteleri de hackledik diyerek basına demeç vermekten geri kalmamıştı.
Bütün bilinçli kesimi gülmekten yerlere yatıran Redhack çapulcuları bu seferde olmayan bir emniyet sitesini hackleyerek komik duruma düştü.
Sitemizin Belge Gönder bölümüne gelen bir haberi aynen yayınlıyoruz.

"


Redhack bilindiği üzere medyayı ve vatandaşı malesef çok güzel kullanıyor.Gezi parkında yaşanan olaylar sonrasın da Sözde eylemlerine bir yenisini daha ekledi ve dün tüm sosyal medyada geniş yankı buldu…
Beyoğlu Emniyeti Hacklendiğine Dair bilgiler verildi….
Girenler sayfaya ulaşamadı ; çünkü Redhack OLMAYAN Beyoğlu Emniyet Sitesini Hackledi !
beyoglu.iem.gov.tr zaten uzun zamandır kapalıydı….
Google kayıtlarına ve arşiv kayıtlarına baktığınız da bu bilgiye ulaşabilirsiniz…
  • site:beyoglu.iem.gov.tr
  • cache:beyoglu.iem.gov.tr
  • http://web.archive.org/web/*/uskudar.iem.gov.tr/ ->> Üsküdar veya benzeri kayıtlar zaten çıkıyor…
  • cache:uskudar.iem.gov.tr
Birde Beyoğlu’nun archive kayıtlarına bakmayı deneyin…:)
veya archive kayıtlarına baktığınızda beyoglu ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamayacaksınız.Fakat diğer ilçeleri incelediğinizde çıkan tüm iem sayfalarını görebilir ve belirtilen yerlerden geçmişe yönelik sorgulamalarını yapabilirsiniz.

Hackledik diyerek yaptıkları açıklamaları görmek için resme tıklayınız.



Redhack ‘in Oyunlarına Alet Olmayan Medya ve Vatandaşlardan Olmanız Dileğiyle.

Lütfen bu bilgiyi çevrenizdekilerle paylaşın…
"
Kaynak : http://internethukuku.net/redhack-olmayan-beyoglu-emniyet-sitesini-hackledi/
İlgili başka bir yazı : http://www.yazete.com/genc-kalemler/serdar-sezen/redhack-beyoglu-sitesini-hacklemedi-iste-hurriyet-gercegi/1728/


Diğer yazımızı mutlaka inceleyiniz!:

http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/06/redhack-provokasyonlar.html


#TeröristRedhack'in "Sokakları Hacklemek" diye nitelendirdiği provokasyonlarının malum sonucu! :

İyi ile kötüyü başlarında rehber olmadan ayırt edemeyen , kendi polisine acımadan saldıran , yüzü maskeli ne olduklarını bile bilmedikleri kişileri lider tanıyan , şiddet yanlısı ergen toplulukları...