31 Temmuz 2013 Çarşamba

Boşuna Redkek Demiyorlar

Sazan Redhack (Kızıl Sazanlar)
Redhack denilen sözde halkçı özde terörist grubunun gün geçmiyor ki sazanlıkları , yalanları ortaya çıkmasın. Bu terör sempatizanı örgüt oldukça bizim blogumuzun belgesi, bilgisi, komik haberi eksik olmaz.
Son çıkan 2 belgemiz sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.
Sitemize binlerce kişi akın ediyor.

http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/07/redhack-teror-orgutu-dhkpc-pkk-mlkp.html

http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/07/eski-redhack-destekcisinin-itiraflar.html

Çıkan bu kanıtları açıklayamayan redhack grubu (Halkın verdiği yeni adıyla #redkek) takipçilerini kandırmaya çalışmaktan öte gidemiyor.
Bizim blogumuzdaki belgelere inanan, gerçekleri gören kişiler redhacki twitter'dan spam yaptıktan sonra takipten vazgeçerek redhackin provokatör bir hesap olduğunu kabul ediyor.
Fakat Redhack terör örgütü bilindiği üzere takipçi satın alıyor genellikle twitter'da online olduktan sonra takipçi sayıları çok hızlı bir şekilde artıyor. Bu durumu birçok kişi farketmiştir. Takipçi sayısı gittikçe düşen grubun özellikle online olduktan sonra takipçilerinin hızla artmaya başlaması twitter botları ve fake userlar kullandıklarını anlamamızda bize yardımcı oluyor.
Redhack'e Twitter'da destek veren kişilerin büyük çoğunluğunun dış ülkeden olduğunu daha önceki belgelerimizde kanıtlamıştık.
Bu dış ülkede yaşayan kişilerin de çoğu öncelikle avrupa ve diğer ülkelerde yaşayan pkk veya diğer terör örgüt sempatizanı illegal bağlantılar.
Bununla ilgili twitterda yaptıkları sahtekarlıkları ortaya çıkardığımız videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/06/redhack-in-twitterdaki-ds-ulke-baglants.html

Ayrıca bu terör örgütünü sahte takipçilerin ve bu grubu desteklemeyen kişilerin takip ettiğine dair kanıtlardan birisi de 600Bin takipçisi olmasına rağmen yazdıkları yazıların en fazla 1000 kez retwit edilmesidir.
Bu orantısızlık bile Türkiye'de bu terör örgütüne verilen desteğin çok sınırlı olduğunın fakat dış ülkelerden aldığı desteklerle popülerleştirilmeye çalışıldığının göstergesidir.

Tüm bunların yanında bu grubun milleti kandırmak için kullandıkları oyunlarını kanıtlayan birçok belge sunduk.

Redhack OSYM Kandırmacası

Redhackin DDOS Yalanı İle Basını Kandırması

Redhackin Yaptığı Uyanıklıklar

Redhackin Lamer Oyunları

Redhackin ODTU Yalanları

Redhackin Maliye Hacklendi Memura Zam Yapıldı Yalanı

Redhack Olmayan Beyoğlu Emniyet Sitesini Hackledi

Bütün bu belgelere bir yenisini daha ekliyoruz.
Sitemize belge gönder bölümünden ulaştırılan haberi yayınlıyoruz.

Redhack teröristlerine destek için açılan hesapların keklenme belgesi.
Ünlü komedyen Şafak Sezer twitter hesabından "Arkadaşlar şafak Sezer'in hesabını ele geçirdik" şeklinde bir twit attı. Bu twit üzerine olaya sazanlama atlayan Redhack destek hesapları olayı üstlendi
Ve Şafak Sezere ait olan Twitter hesabı @SafakSezer 'i hacklediğini iddia etti. Fakat Redhack grubunun yaptığı kekler gibi bu da sadece düzmece bir yalan haberdi. Çünkü Şafak Sezer'e ait hiçbir DM(twitter direct message) , hackleme videosu vb... yayınlayamayan bu Sazan grubu sadece hacklediğini iddia etmekle yetindi.
Olaydan bir süre sonra Şafak Sezer, sazanları deşifre etti.
Hacklediklerini iddia eden gruplar için yeterince süre vermesinin ardından bu grupların hacklediğine dair kanıt sunamaması ve gerçeğin ortaya çıkması twitterda alay konusu oldu ve tag çalışması başlatılarak Türkiye gündemine 1.sıradan tagı girdi.
Olaya sazanlama atlayıp hackleme olayını üstlenen redhack destekçileri ve TheRedhack orjinal kek hesabı ise hesabını geri aldı yalanına sığındı ama Şafak Sezer'in hacklendiğine dair ortaya hiçbir kanıt veya belge sunamadılar.
İşte bazı görüntüler:















Redhack bu olayı hack olarak üstlendi ve kendisinin de tescilli kek olduğunu takipçilerine duyurdu!
Bir an maziye gidiyoruz ve Türkiye'de bel.tr uzantısı varken ".com" uzantılı ilk ve tek belediye (! ?) sitesini de kendilerinin hacklediğini hatırlatmak istiyoruz :))))

İşin komik kısmı sensin Redkek ;)

Siz Şafak Sezeri hacklediniz ve yok "hak yiyen hack yer" yok "sahurda kek yiyen iftarda tek yer" gibi mal mal ergen söylemlerinizin yerine "Arkadaşlar safak sezerin hesabını ele geçirdik" gibi bir cümle ile hacklediğinizi duyurdunuz öyle mi ?
Saatlerce hesap elinizde kaldı ve elinizde video , resim direkt mesaj hiçbir şey hiçbir kanıt yok öyle mi ?
Sonra da Şafak saatlerce böyle geri almak için uğraştı sonra geri aldı öyle mi ?

Yav Redkek he yav he ;)

Neremizle gülelim ??? ;)




Ekleme: Belge Gönder kısmına gelen belgeyi yayınlıyoruz.

Hackerlar’dan Redhack ve Ayyıldız Tim ‘ e “Anıl TETİK” Oyunu

Redhack ve AyyıldızTim’e Büyük Oyun

Önce Anıl Tetik’i Redhack yapmış gibi hacklediler daha sonra şifreleri AyyıldızTim’e göndererek bu sefer onları oyuna düşürdüler.
Hackerlar sözde Türkiye’nin en büyük iki hack grubunun maskesini düşürdü.
Survivor ünlüsü Anıl TETİK’in twitter hesabı Şafak SEZER’e attığı destek twittlerinden sonra hacklenmişti. Hackerlar; yapmış olduğu şaibeli saldırılarla sık sık gündeme gelen Redhack ve Ayyıldız Tim’i öyle bir oyuna düşürdü ki iki grupta saldırıları üstlendi. Daha öncede bu tarz hack eylemlerini kendileri yapmadıkları halde üstlenen redhack ve ayyıldız tim adeta saldırı kendileri yapmış gibi üstlendi.
Hackerlar yapmış oldukları açıklamalarda kesinlikle Anıl TETİK ve Şafak SEZER’in şahsına yönelik bir saldırı yapmadıklarını belirttiler. Halkçılığı kullanarak insanları kandıran Redhack ve insanların milli duygularını sömüren Ayyıldız Tim’in maskesini düşürmek için böyle bir saldırı yaptıklarını ayrıntılı anlatan hackerlar ayrıca Anıl TETİK’in seçilme nedenini de ayrıntılı olarak açıkladılar. Şafak SEZER’i eleştirenlere Anıl TETİK’in “şerefsiz” demesinden sonra olayın gerek medya tarafından kolayca yayılabileceği, gerek bu iki grubun olay medyaya düştüğünden saldırıyı üstlenebileceğini bildiklerini belirttiler. Bu sebeple Redhack sepmatizanlarının haksız şekilde Anıl TETİK’e hakaret etmesinden pişman olmalarını sağlamak ve Redhack ile Ayyıldız Tim’in maskesinin düşürülmesi için bu şekilde bir oyun oynadıklarını dile getirdiler.
ilkoku.net ‘ te Avukat Arif BALTACI’ya gelen maili olduğunu gibi yayınlıyoruz.


Sevgili Dürüst Basın Mensupları hepinize merhabalar diyoruz. Bu maili sizlere göndermemizin amacı sözde hacker grupları Redhack ve Ayyıldız Tim’in Anıl TETİK hesabının hacklenmesi olayı ile ilgili hiç kimsenin bilmediği gerçekleri anlatmaktı.İçiniz de dürüst birileri çıkıp yayınlasa bile bizler için yeterli.
Redhack ve Ayyıldız Tim ile ilgili sitelerinizde geçen haberleri okuduktan sonra böyle bir yazı yazmaya karar verdik.
REDHACK VE AYYILDIZ TİM ‘ İN SAHTEKARLIKLARINI GÖSTERMEK İÇİN YAPILAN BÜYÜK OYUN ; ANIL TETİK
Anıl TETİK’in Şafak SEZER’e gönderdiği twitten sonra Redhack adlı grupla sosyal medya üzerinden çıkan tartışmalar ve Redhack sempatizanlarının Anıl TETİK’e küfretmelerinin sonucunda aklımıza böyle bir oyun geldi. Biz gerçekleri biliyorduk sizler ve Redhack sepmatizanları da öğrensin istedik.
Olaylar daha başlamadan hesaba ilk giriş görüntüleri :


Anıl TETİK’in Şafak SEZER’i desteklemek amacıyla atmış olduğu “şerefsiz” twitinden sonra twitterda Redhack, Redhack hayranları haksız bir şekilde Anıl TETİK’e hakaret ettiler. Bizde redhack hayranlarına redhackin sahtekarlığını anlatmak için bir plan yaptık. Önce Anıl TETİK ‘in twitter hesabını hackleyerek olayı Redhack yapmış gibi gösterdik ve Redhack’in yaptığını belirtecek twitler attık. Olayın ses getirmesinden sonra Redhack resmi hesabından olayı üstlenen twitler atmaya başladı ve  bizlerle temasa geçti. Amacımız da zaten buydu. Redhack’in başkalarının yaptığı işleri üstlendiği ve ayrıca kurumlardan sızan bilgileri hack yapmış gibi gösterdiği dile getirilmeyen bir gerçek. İnsanları bu şekilde medya aracılığıyla aldattığı 2006 ve 2008 yıllarında Tempo Dergisi vb. yerlerde kendi söyledikleri gibi asıl amaçlarının DHKP/C ve TİKKO Terör Örgütlerinin yapmış olduğu mücadeleye yardım etmek olduğu ve bu yönde sosyal medyada çalışmalar yaptıklarıdır.


Olay sosyal medya da hızla yayılırken ilk haber milliyetin manşetlerinden geldi.



Akabin de hesap Redhack’in diğer hesapları ve Anonymous Türkiye ayağı hesapları twitter’dan bizlerle Anıl TETİK hesabı üzerinden özel mesajlarla görüşmeye başladı. Milliyet’in ardından olayın hızla yayılmasıyla Radikal, Sözcü… gibi birçok büyük medya kuruluşu tarafından haber olarak paylaşıldı. Bu sırada Redhack ile konuşmalarımız devam ederken Redhack mevcut hesabın hala kendisinde olduğunu belirten twit atması ise sahtekarlıklarını açıkça ortaya koyuyordu.


Biz Anıl Tetik’in kullanıcı hesabından twitler atmaya devam ederken, Redhack adlı grupta hesabından haberlerde çıkan linkleri paylaşıyor, bir yandan da insanlar yine bilinçsiz bir şekilde bu gruba destek vermeye devam ediyordu.



Gece saatlerinde Şafak SEZER’in de twitter şifrelerini paylaşacağız diye Anıl TETİK’in hesabından “twit” attıktan sonra akabinde Şafak SEZER’in bunu “RT” etmesi ve hesabının redhack tarafından hacklenmiş gibi göstermesi ise olayın daha geniş çapta duyulmasına ve redhack yetkilelerinin bizimle görüşmesine tam anlamıyla katkıda bulundu. Liderlerine “usta” diye hitap eden redhack üyeleri yeniden Anıl TETİK’in hesabından bizlerle temasa geçerek konuşmaya başladı. Mevcut konuşmalar aşağıdaki resimlerde.










Not : Redhack  1 Mayıs 2008 günü “Tempo” dergisine vermiş olduğu röportajda DHKP-C, TİKKO gibi illegal terör örgütlerinin mücadelesinin bir parçası olduğunu açık bir şekilde dile getirmiştir.


Redhack ‘in olayı tamamen sahiplenmesi ve medyada duyulmasının ardından, yapmadığı saldırıları üstlenen ve insanları redhack gibi kandıran diğer grup Ayyıldız Tim’in de insanlara gerçek yüzünü göstermemiz gerekiyordu. Bunun için aslına bakarsanız çok zorlanmadık. Ayyıldız TİM’e, Redhack’i kandırdığımıza dair bir mail attık ve resimlerle şifreleri gönderdik. Ayyıldız Tim hemen olayı sahiplenerek Anıl TETİK’in hesabını geri aldığını duyurdu. İşin komik yanı ise Ayyıldız Tim teşekkür maili atarak bizleri de aralarında görmek istemesiydi.



Bizler Redhack ve Ayyıldız Tim gibi hiçbir zaman isim peşinde olmadık, olmayacağız. Bu oyunu oynamamızın asıl amacı sözde hacker gruplarının sözde eylemleriyle insanları ve medyayı kandırarak ülke gündemini gereksiz meşgul etmesini engellemekti. Bu grupların sempatizanlarının da insanlara bilip bilmeden hakaret etmesinden utanmasını sağlamaktı. İnternette bu gruplar tarafından bilginin kötüye kullanılarak insanların kandırılmasını önlemek ve bu grupların aslında ne kadar sahtekar ve bilgisiz olduklarını gerek medyaya gerek insanlara göstermekti.


Yapılan bu hack eyleminde kurban her ne kadar Anıl TETİK olmuş ise de amacımız asla kendisine zarar vermek değil, bu sahtekarlıkları ortaya çıkarmaktı. Bu güne kadar internet üzerinde olan bilgilerimizi kötüye kullanmadığımız gibi bundan sonra da asla kötüye kullanmayacağız. Anıl TETİK’e bu olayları çıkarmamız da yardımcı olması sebebiyle teşekkür eder ayrıca hesabını bu grupların maskelerini düşürmek amacıyla hacklemek zorunda kaldığımız için özür dileriz.





Resimler ile herşeyi açıkça ortaya koyduk. Fakat hala inanmayanlar olursa “Redhack” ve Ayyıldız Tim’e Anıl TETİK’in ilk giriş şifrelerini sorsunlar ve Anıl TETİK’ten teyit alsınlar. Redhack ve Ayyıldız Tim de Şafak SEZER’in belirttiği gibi bu olayda sadece “SAZAN AVI” olarak kayıtlara geçmiştir.
Ayrıca daha önce bazı sitelerden yapılan bu gruplar hakkında bilgilendirme yazılarını da birçok basın mensubuna defalarca gönderilmesine rağmen yayınlanmamış ve insanların kandırılmasına adeta göz yumulmuştur.”
Bu grupla ilgili önemli bilgilerin yer aldığı aşağıdaki linkleri de inceleyelim.
Kaynak: http://ilkoku.net/hackerlardan-redhack-ve-ayyildiz-tim-e-anil-tetik-oyunu/

Blogumuzun notu:
Bu dünya öyle bir dünya olmuş ki herkes kendi primini yapma peşinde gözüküyor.
Blogumuz ise tam aksine menfaat peşinde koşmadan, hiçbir ideolojiye bağlı kalmadan, belirli grupların reklam maşası olmadan sadece redhack ile ilgili gerçekleri halka göstermenin peşindedir. Başkalarının başarılarını üstlenen gruplar davalarını savunamazlar. Hiçbir zaman bu samimiyetsizlikleriyle davalarında başarıya da ulaşamazlar.
Bu gruplar için diyeceğimiz şudur; "Al birini vur ötekine..."
Unutmayın! Biz, farklı çevrelerden editörlerle ucuz hesaplar peşinde olmadan gerçekci yayın veren bir bloguz...
Blogumuzun editörleri ve teknik destek verenleri arasında ,
A partisi , B partisi, C partisinden kişiler bulunduğu gibi;
A hacker timi, B hacker timi, C hacker timinden kişiler de bulunabilir.
Burada önemli olan şey; İdeolojisine bakmadan her çevreden insanı birlik ve huzur içerisinde tutmak, gerçekleri halka göstererek ülkenin bütünlüğü ve refahına tehdit eden grupları bilgimizle yenmektir.
Blogumuz Redhack terör örgütleriyle ilgili birçok bilgi, belge, kanıt, video yayınladı. Çoğu zaman bu belgeleri üstlenen gruplar çıktı ve hiçbir şekilde bu gruplara karşı cephe almadık. Halkın gerçekleri görmesi adına belgelerimizi sahiplenmelerine ses çıkarmadık.
Ama burada unutulan bir nokta var;
Blogumuz herhangi bir hack grubu, siyasi yapı veya herhangi bir kişinin tekelinde değildir.
Reklam yayınları yaparak gelir elde etmez!

Blogumuzda, herhangi bir grubun Redhack terör örgütü ile ilgili yayınladığı gerçek belgeler yer alabilir.
Burada belgenin doğruluğu bizim için herşeyden önemlidir.
Blogumuz, sadece belge ve kanıtlarla redhack gerçeklerini halka göstermeyi hedefler.

Bu uğurda kendi reklamının derdinde olmadan belgeleri halka göstermemizde bize samimiyetle yardımcı olan herkese teşekkür ederiz.




22 Temmuz 2013 Pazartesi

Redhack Sözcüsü Deşifre Edildi - Şirin Baba

Terör bağlantılarıyla ilgili çıkardığımız son belgelere de her zamanki gibi yanıt veremeyen Redhack artık son demlerini yaşıyor.
Bakınız son belgelerimiz ;

http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/07/redhack-teror-orgutu-dhkpc-pkk-mlkp.html

http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/07/eski-redhack-destekcisinin-itiraflar.html

Redhack
terör örgütünün gerçeklerini halka göstermek isteyen başka kişilerin de olması Redhack Gerçekleri ekibimizi gerçekten sevindirdi.
Sitemize ulaştırılan bir haberi aynen aktarıyoruz.
Aşağıdaki belgede Redhack adına ODTÜ'ye Skype bağlantısıyla konuşma veren , bazı radyo ve televizyonlara konuşan Redhack sözcüsünün sesinden gerçek kimliği deşifre edildiği düşünülüyor.
Haberi aldığımız yere baktığımızda "RED! belgeselinde konuşan kişilerin zaten kimlikleri açıklanmıştı", "O kişiler Redhack adına belgeselde yer alan kişilerdi" gibisinden yorumlar yapılmış.
Bu yorumlar yersizdir. Çünkü deşifre eden kişinin çıkardığı belgede asıl gösterilmek istenen Redhack adına belgeselde yer alan kişilerin değil Redhack adına radyo ve tv programına katılan kişinin sesinin deşifre edilmesidir. Yani Redhack'in sözcüsü olarak tv ve radyo programlarına katılan kişi deşifre edilmiştir.
Redhack terör örgütüne ait bu deşifre haberinden sonra biz de bu kişiler ile ilgili araştırmalar yaparak daha fazla kanıt ve belge ortaya sereceğiz ve bu kişilerin geçmişlerini araştırarak haberi daha da somutlaştıracağız. Bu belgelerin incelenmesi için savcılarımızı hareket etmeye davet ediyoruz.
Paradoxsum nickli kişinin deşifre haberini aktarıyoruz:

ReD HACK Şirin Baba Kimdir ? Cevap!

SORU 1: SİZCE Bİ MÜZİK YAPANDAN HACKER OLURMU ?




Başlangıçtaki ses konuşan kendisidir aşağıdaki linkten dinleyin
(Babazula isimli şarkı grubunun Babylon Istanbul October 7th 2011 konserinde)
https://www.youtube.com/watch?v=hsWyN8kCcBw&list=PLF533D2D1D408EA1F

REDHACK SÖZCÜSÜ OLARAK SESLENDİRDİĞİ KONUŞMALAR

https://www.youtube.com/watch?v=B1rUbJ5Pm7k
http://www.youtube.com/watch?v=00HTMV2UzDI



Açıklama : Redhack Gerçekleri ekibi olarak bizler, Redhack sözcüsü olarak programlara katılan bu kişinin Redhack üyelerinden birisi olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda bu kişinin Fransa'da yaşadığını düşündüğümüz Redhack 'in asıl lideri olmadığını düşünmekteyiz.

7 Temmuz 2013 Pazar

Eski Redhack Destekçisinin İtirafları - Yapboz Tamamlanıyor

Herhangi bir siyasi parti , grup, oluşum vs. bağlı olmayan blogumuzda Redhack terör örgütüne ait birçok bilgi ve belge yayınladık. Bu belgelerden en sonuncusu Redhack'in gerçek yüzünü bilmeden takip edenlere şok etkisi yarattı. Ayrıca Redhack terör örgütünü gerçekten köşeye sıkıştırdı. Öyleki takipçileri tarafından bu blogta yer alan sorularımızın yöneltilmesinden bunalmış durumda ve devamlı kaçamak cevaplar veriyor. Ayrıca PKK , DHKP-C vs. örgütlere terör örgütü demek yerine sadece örgüt kelimesini kullanarak takipçilerine kelime oyunları oynuyor. Redhack teröristlerini köşeye sıkıştıran bir önceki belgeye aşağıdaki linkten ulaşabilrsiniz.
http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/07/redhack-teror-orgutu-dhkpc-pkk-mlkp.html

Ortaya çıkardığımız birçok belgenin eksik yanlarını tamamlayan bu Redhack itirafçısının röportajını okurken gerçekten şaşıracaksınız. Çünkü blogumuzdaki çoğu belgeyi destekleyen açıklamalar var. İnternethukuku adlı bir bilişim sitesi, Redhack terör örgütüne karşı olan Türkiye'nin uzman bilişimcileriyle ilgili röportajlar yayınlamaya başladı.
Onbinlerce (Şu an okunma sayısı 500bine yaklaşıyor) kişi tarafından okunan ve ilgi gören bu röportajların sonuncusu Redhack itirafçısından geliyor. Röportajda belgeleriyle Redhack'in PKK
terör örgütüne olan sempatisini gözler önüne seriyor.
Röportajın tek bir harfine dokunmadan yayınlıyoruz:

@AnonsTurkey : 
Enternasyonal siber aktivist orgut “Anonymous”‘un Turkiye kolu oldugu iddasiyla siber aktivist eylemler duzenleyen gruplardan olusur. AnonsTurkey kullanici adlari ile Twitter’da bulunan siber aktivist gruplardir. Kamu kurumlarina ve Turk Hava Yollarina yaptiklari bircok siber protesto ile dikkat cektiler. Bilinen belli bir ideolojileri yoktur. Ama attiklari twitler ile 4chan’deki Anonim kullanicilari andirirlar. Toplumda bulunan bircok tabuya karsi gelmislerdir. Kendilerini “Script kiddie” olarak tanimlarlar. Aldiklari olumsuz tepkilere hicbir sekilde bozulmayan ve hatta dalga gecen bir cizgileri vardir.
RedHack’le nasıl karşılaştık?
2011 Haziran ayında Anonymous Turkiye’de yürürlüğe sokulmak istenen yeni internet filtresine karşı #opturkey yapacağını açıkladı. AnonsTurkey işte bu sırada ilk defa yapılanmaya başlamıştır. RedHack ile sansüre direnmek icin Anonmymous’un chat platformuna katıldığımızda ilk defa karşılaştık. Bilinmeyen bir nedenden ötürü Amerikali bir grup Anonymous, RedHack’in Anonymous’un Türkiye kolu olmasını destekliyordu. Biz de açıkçası RedHack’in kim olduğunu bilmiyorduk.
İlk sorun RedHack ve destekçisi olan o anonlarin yaptigi #opturkey posteriyle basladi. Posterde Türkler sansür yüzünden porno seyredemiyor ve Atatürk’e küfredemiyor yazıyordu. Bazılarımız olayın buna indirgenmesine çok sinirlendik ve ardından poster degistirildi.
  • Saldırı sırasında TIB [Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı] ve BTK [Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu] yurtdışı IP’leri yasakladılar bunun üzerine RedHack’li bir eleman, “VPN’i kapayın, yani IP’nizi gizlemeden saldırın” dedi. Bunun arkasindan bazi tutuklamalar oldu : http://www.ntvmsnbc.com/id/25222757/
  • Daha sonra ayni eleman Anonymous saldırısına karşı dönemin Maliye Bakanı olan Kemal Unakitan’in damadinin TİB’e milyarlik hardware sattığını anlattı. İyice keyfimiz kaçtı.
Ayni siralarda bir arkadas Adnan Hoca’nin serverinde açık buldugunu bildirdi. RedHack’in de yardimiyla Adnan Hoca’yi hackledikler. Daha sonra RedHack artık Anonymous’un IRC serverinde kalmayacagini çünkü güvenli bulmadIklarını açıkladı. Kendilerine katılabileceğimizi söylediler. Bazılarımız RedHack’e katılma kararı alarak Anonymous’u terk etti.
Fakat RedHack’in IRC’sine girdigimizde hoş olmayan şeylerle karşılaştık. Bunlardan biri chat odasinda Apo’dan “Sayın Öcalan” diye bahsedilmesiydi. Bazılarımız bunu irdelediklerinde, bunu diyen kisilerin RedHack olmadığı cevabını aldılar. Biz de IP’si ortada , Iphone ile ingiltereden IRC chate giren birinin RedHack olamayacağına inandık. Fakat nedense biz sorular sormaya başlayınca, RedHack’liler IRC serverindan el etek çekti. Kimse gelmez oldu. Bir sure sonra RedHack’in Facebook’ta Ötekiler adında bir kapalı grubu olduğunu öğrendik. IRC’ye kimse girmediğinden, buraya üye olduk.
Üye olur olmaz gözümüze profilinde Apo Resmi, PKK bayraklari olan birçok kisi çarptı. Grubun yöneticisi olan SirinBaba’ya bu kisilerin neden grupta olduğunu sorduğumuzda, onları uzaklastıracağını söyledi. Netekim adamlari silip, baska nickle geri aldığı gözümüzden kaçmadı. Sorduğumuz sorular mimlenmemize yol açmıştı.
Sonrasinda birden bizle arkadaş olup bilgi almaya çalışan kişiler türedi. Tabii ki aralarinda guzel kizlar da vardi ;) Bunlardan biri olan RedHack’in Sirine’si, diger Ötekiler grubu üyesi PKK’li ve ÖHT [Özgürlük Hack Team]‘li hacklerlarla beraber hacklendiginde
Bunun ardindan çoğumuz RedHack’i kesin terketme karari aldık ve RedHack IRC’den çıkıp, Anonymous’un IRC’sine geri dönduk. Yine de Twitter’dan ve Facebook’tan bu PKK destekcisi grubun yaptiklarini izlemeye devam ettik.
Asagida RedHack Lideri SirinBaba aka. Kizil Can Yildiz’in facebooktan kopyalanmis bir konusmasini bulacaksiniz, PKK’li mafya babasi Behçet Cantürk’e olan yakinligina dikkatinizi cekiyoruz!
Roza Uzun: cantürk kadın ticaretinden tut, milletin malını gasp etmeye,tefeciliğe,haksız yere adam öldürmeye herşeyi yaptı bunları silecek birşey bulamıyorum
Muhammed Erdal: Arkadaşlar bu cantürk behçet cantürk mü?
Uğur Ağ: Ewet muhammeD o
Özgür Yoldaş: Kadın Tıcaretı Yoktu Ama Saydıklarının Hepsı Vardı..Ve Ölumu Hak Etıgınden Hemfıkırız..Yanlız Kötu Adam Olmasına Ragmen Yaptıgı İyi Şeylerde Vardı…En Basıt Örnegı Licé Depremınde Licé Halkını Kaderıne Bırakan Devlete Ragmen Çok Yardımı Dokundu Licéde Kürdlerın Robın Hudu Diye Söz Edılır…Ama Sana Katıldıgımıda Belırteyım Bazı Dogrular Bazı Yanlısları Temızlemez…
Uğur Ağ: Öf bi uyuşturucu kaçakçısı, adi, onursuz bi adam için çok bile knuştnuz,
Uğur Ağ: Pkk arkamda diyerek nam yapmaya çalışmamışmıydı bi dónem bide bu yawşak, özgür, sen Sempati duyiosun sanırm, sana tony monthana yı, yada gotfather ı mı hatırlatio, emin ol bu öyle bi kahramanda dğl, bu tam bi yawşak, yalaka, korkak, alattin çakıcıyı tokatlamış, palawra
Yusuf Avşar: yavşak her yerde ve zman da yavşaktır.. Yoldaşlar..
Kızıl Can Yıldız [K.C.Y]: ben behcet canturk noktasinda oyle dusunmuyorum. hatta cocuklugumda gordugum, konustugum, otelinde kaldigim biriydi. yani $u istinad edilen suclarin cogunun onu oldurenlerin uydurmalari oldugunu du$unuyorum. Zaten bu $ekilde bir insan olsaydi Jitem neden oldurdu bu adami o da ayri bir mevzu.
Özgür Yoldaş: Roza Alman Dergılerıne Kapak Olmuş Ve Dunyaca Ünlü Uyusturucu Baronu Olan Bu Adam Kadın Tıcaretı Yapmaz..Licede Genel Ev Açıldıgınıda Senden Ilk Kez Duyuyorum…Ve Bıldıgım Kadarıyla Asla Öyle Bişe Yok..Ki Devletın 67 Kürd İş Adamının Ölüm Listesınde Basta Gelıyordu Zaten Behcet Canturku Öldurende Kızılın Söledıgı Gıbı Jitemci Mahmut Yıldırım Yanı Yeşildi…Partiye Ekonomık Yönde Çok Finansman Sağladığıda Doğrudur.
Roza Uzun: ben bildiğimi söylüyorum adam yakın olmasada akrabam.. lice de cantürklerin pavyonu diye sor herkes sana gösterir nerde olduğunu.
————————————————–
RedHack grubunun ilk gündeme geldikleri emniyetin hacklenmesini hatırlayalım; yayınlanan belgeler polise yapılan ihbarlardı. Halkın yaptığı ihbarlar halkçılık adı altında teşhir edildi.Sıradan vatandaşların yaptığı ihbarları teşhir/ifşa etmek mi halkçılık, yoksa amaç “biz emniyetini hackledik bakın” vurgusu yapmak mıydı? Hadi halkçılığınızı da geçelim… SABU takma adını kullanan eski bir Anonymous üyesi yakalandiktan sonra FBI muhbiri olarak calismaya baslamis ve bircok Anonymous üyesinin yakanlanmasina sebep olmustur. Emniyetin giris sifreleri de Redhack tarafindan bu kisiden alındı, aralarindaki konusma da twitterda açık bir şekilde yapilmistir. Yazışmalar Ingilizce olduğu için canım halkım uyanamadı mevzuya.
Sabu bu twiti yakalandıktan sonra, FBI muhbiri olarak çalıştığı döndemde yazmıştır. Sorarım size hangi FBI muhbiri hangi sebeple başkalarına hazır hacklenmis sunucular teklif edebilir?

RedHack kendilerine hazir hacklenmis hediye edilen bu sunuculardaki index sayfasini degistirmeyi bile beceremeyip
sadece 1 ay boyunca dosyalari indirmeye ugrasmis ve medyaya polisi hackledik ayagi cekmistir.

Burada SABU diger sunuculari hackleyin demiyor, kullanin diyor, çünkü sunucular zaten hazir hacklenmis. Sonuc olarak www.ankara.pol.tr, www.ankaraemniyet.gov.tr etc. sunuclarinin hacklenmesi burada açıkca goruldugu gibi RedHack’in isi degil, FBI muhbiri olarak calisan eski bir Anonymous’un isi.
Açık olmayan tek sey, RedHack’in Sabu’nun FBI’ya calistigini bilip bilmedigi. Turkiye’yi karistirmak icin bilincli bir sekilde yardim mi ettiler, yoksa bilincsiz ve egitimsiz olduklari icin kullanildilar mi?
  • SABU bu twitleri attiginda FBI gozetimi altinda oldugundan, USA mercilerinin bu twitlerden haberdar olmamasi soz konusu olamaz!
Bu arada biz insanlari RedHack’ten uzak durmalari icin uyarmaya çalışıyorduk.
29 Ocak 2012′de RedHack’in hemen hemen bütün Facebook grup sayfalari hacklendi. Neredeyse 10.000 üyesi olan Ötekiler grubu bunun ardindan silinip yeni acildi, Kizil Yildiz sayfasinda hala hacki görmek mümkün
Kullanıcılara virüs yedirerek bu sayfaları ele geçiren kişi, RedHack’e açık açık eger PKK’ya destek vermeyi kesmezlerse virus yedirdigi bilgisayarlardan elde ettigi bütün bilgileri polise iletecegini açıkladı. Fakat ŞirinBaba hacklenen kendisi olmadigindan arkadaslarını satmakta bir mahsur görmedi ve PKK’ya destek vermeye devam etti.
  • 21 Mart 2012 tarihinde Özel Yetkili Ankara Başsavcılığı’nın farklı illerde başlattığı operasyonlar sonucunda gözaltına alınan ve Redhack grubu üyesi olduğu iddia edilen 17 kişiden 7’si terör suçları kapsamında tutuklandı.Redhack tarafından yapılan açıklamada tutuklananların grupla ilgisi olmayan insanlar olduğu belirtildi. Bunun ardindan AnonsTurkey’den bazi arkadaslar RedHack’le yeniden yakinlasti. Ve tutuklamalara karşı protesto amaciyla #opsupportRedHack yapildi. Cogumuz buna katilmadik, bas rolleri gene Arap Bahari destekcisi bazi USA’li Amerikalilar oynadi. Firsattan istifade RedHack, AnonsTurkey’den de bazi arkadaslarimizi kullanmayi basarmis, Saglik Bakanlığını hackletip üzerine yatmıştır. Bu arkadaşların bazılarını AnonsTurkey bünyesinden uzaklaştırmak zorunda kaldık.
  • Redhack 28 Nisan 2012 de attigi bir twitte söyle diyor:
“RedHack ★ ‏ @r3dh4ck
Bugun Turkiye genelinde 22:00-00:30 arasi Internet kesimis, Emniyet G. Mud ve http://Adalet.Gov vs 4′lu ittifak tarafindan kapatilmistir!
1:49 AM – 28 Apr 12 via web · “ Details: http://pastehtml.com/view/bw8zylby1.txt
Kimdir bu 4′lu ittifak?
Budur:
RedHack’i meşhur eden İçişleri Bakanlığı Hack’i KacaK takma adını kullanan kişi tarafından yapılmıştır. Eminiz ki KacaK kullanılmış olduğunu artık anlamıştır fakat kendisi için çok geç
(PKK sempatizanı bu kişinin
blogumuzdaki belgesine buradan ulaşabilirsiniz)





Kızıl CAN YILDIZ  Kod Adlı Uğur Efendi : RESİM VE GERÇEKLER İÇİN TIKLA
PKK’ya yaptığımız DDOS saldırısından beri RedHack zamanında yardımını istediği  AnonsTurkey’i karalamak için elinden geleni yapmakta, inanılmaz iftiralar atmaktadır.
Maksadı açıkca AKP’nin kürt açılımını desteklemek olan yandaş medya AnonsTurkey’in Gezi Parki olaylarını desteklemek için yaptığı #opturkey’i de bir RedHack operasyonu olarak gostermek için elinden geleni yaptı.
Neresinden tutsanız tutun elinizde kalan, script kiddie olmaktan ileriy
e gidemeyen bu grupcuk hakkında yazıya burada son verirken halkmızın bu popüler kültür hastası parazitlerin gerçek yüzlerini görmelerini temenni ediyoruz.

Kaynak: http://internethukuku.net/uzmanlardan-redhack-gercekleri-maske-dustu/12/

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Redhack Terör Örgütü DHKPC-PKK-MLKP-Kürdistan




Pek birşey açıklamamıza gerek yok zaten video herşeyi açıklıyor.
Redhack terör örgütünün takip ettiği kişilerin kimler olduğunu görün.
Daha önce Redhack terör örgütünün PKK ve DHKP/C gibi birçok terör örgütüyle bağlantısına dair pek çok kanıtlar sunduk.
Bu son video ile köşeye iyice sıkışacak olan terör örgütü Redhack bakalım bundan sonra ne yalan açıklamalar yapacak ?
Terör örgütleriyle bağlantılarıyla ilgili daha önceki kanıtlardan bazıları aşağıda listelenmiştir:
Hacklenen msn adreslerindeki pkk, dhkp-c, mlkp, tikko, bdp (eski adı dtp) ve birçok illegal örgüt bağlantıları

Redhack üyesi olmak suçundan yakalanan ve medyada suçsuz olarak gösterilen pkk sempatizanları

Redhackin sahte mehdi Adnan Oktar'a saldırmasının gerçekteki nedeni (PKK karşıtı videoları)

Redhack ve PKKlı Cold Hackers bağlantısı

Redhack teröristlerinin organik bağı olan kızıl yıldız sitesindeki pkk bağlantıları

Redhack teröristlerinin hiçbir zaman saldırmadığı ve karşı durmadığı pkk sitelerini savunması

Ülkemizde pkk kansızları tarafından şehit edilen erler üzerine herkesi dansa davet etmesi

Redhack dosyasına bakan savcının dhkp/c , mlkp , pkk örgütleriyle bağlı olduklarını görmesi ( Savcı daha sonra değişti/değiştirildi!!!)

Kurucularından birkaçı ermeni kökenli olan Redhack terör örgütünün ayrışmayı körükleyen çalışmaları

Redhack teröristlerinin PKK ve diğer yasadışı örgütlerin izinden gitmesi

Redhack terör örgütünün eski röportajlarındaki kürdistan devrimi ve devlet düzenine silah kullanma itirafı

Redhack terör örgütünün eski röportajlarındaki DHKP/C , Tikko ve diğer örgütlerle bağlantısının itirafı

Redhack terör örgütünün halkı anarşi ve ayaklanmaya sevketmek için kullandığı pkk , dhkp/c teknikleri

Redhack terör örgütünün daha önce deşifre edilen dış ülke bağlantılarına ait yeni bir video

Redhack DHKP/C bağlantısı hakkında bazı önemli detaylar. Redhackin DHKP/C savunuculuğu



Tutuşunca videoyu şikayet ettiler. Sansürcü teröristler sizi :))) Videoların yenilerini upload edip daha güçlü geliyoruz.
Siz şikayet ettikçe daha da fazla yere upload edip geri gelecez bekleyin ;)
Madem bu videoda birşey yok neden Redhack şikayet edilip kapatılmasını istiyor ?
Anlayın artık ne kadar korktuklarını ne kadar tutuştuklarını. Bu korku size yeter !!
Madem videoda birşey yok Redhack neden takipçilerini korkutmaya çalışıyor ;)



Şikayet ettikleri videomuzun linki : http://www.youtube.com/watch?v=zgCIAjtC_kY


Halen bize inanmayan var mı ?..