27 Eylül 2013 Cuma

Redhack Azınlıkları Kışkırtma Taktiği

Redhack teröristleri tehlikeli sulara girmeye başladı. Ama herkes kesin bir şekilde bilmektedir ki bu sularda boğulacaklar ve saplandıkları yerden çıkamayacaklar.
Toplumda ayrıştırmayı körükleyen çalışmalarını her alanda deneyen Redhack, artık ne yapacağını bilmez halde, nereden destek bulursam kârdır mantığı ile hareket ediyor.
Bunu yaparken ise milli değerleri hiçe sayarak, azınlıkların hassasiyetleri üzerinden prim yapmaya çalışıyor.
Daha önce kürt halkımız ile ilgili oyunlar oynamaya kalkan ve dhkp/c nin sanal kolu olan redhack teröristleri zaman zaman da Ermeni azınlıkları yoklamıştı. En son olarak alevi halkımızın Türkiye Cumhuriyeti ile bağlarını koparmalarını ve ayaklanmalarını isteyen Redhack, şimdi de kendilerinin soykırım diye adlandırdığı 1915 olaylarının Ermeni lobisi faaliyetlerini yürüttüğünü açıkca gösteriyor.
Redhack'in liderinin Fransa'da olduğunu daha önce defalarca belirtmiştik ve bununla ilgili belgeleri de defalarca yayınlamıştık. Hatırlayacaksınız ki Redhack'in msn adreslerinin hacklenmesinin ardından terörist bağlantılarıyla birlikte Fransa bağlantıları da ortaya çıkmıştı.
Günümüzde Sözde Ermeni soykırımını bir rant meselesi haline getirerek asılsız iddialarla Türkiye'yi baskı altına almaya çalışan ülkelerden birisi de kuşkusuz Fransa devleti. Hatta öyle ki Ermeni lobisi Fransa üzerinde çok etkin çalışmalar yürütüyor. Hatırlayacaksınız ki geçtiğimiz aylarda Fransa, çıkacak bir yasa ile "ermeni soykırımı yoktur" diyenlerin hapse atılmalarını sağlayan bir tasarı ile gündeme gelmişti. Özgürlükçülükleri sözde olan bu ülkelerin sözde soykırımlarla uğraşıp insanları baskı altına almaları bize sıradan geliyor.
Burada dikkat ettiğimiz husus ise, dış ülkelerle bağlantılarını tek tek çıkardığımız DHKP/C 'nin sanal kolu Redhack terör örgütünün maddi destekleri acaba büyük çoğunlukla Fransa ve Ermenistan 'dan mı geliyor ?
Twitter hesaplarının arka plan resminde daha önceden Ermenistan'ın milli amblemi sağa bakan kartal figürünü sıklıkla kullanan Redhack, son attığı twitle de herkesin kafasındaki soru işaretlerini biraz daha azaltmaya başladı...



18 Eylül 2013 Çarşamba

Redhackin Eylül Ayı Fiyaskosu

Fransa'da oturduğu rahat yerinde klavye başında özellikle gençleri sokaklara çıkıp ölüme davet eden Türkiye devleti düşmanı Redhack terör örgütü, eylül ayında tam bir fiyasko ile karşılaştı. Pkk ve Dhkp/c terör örgütlerinin oyuncağı, geçmiş röportajlarında MLKP örgütüne yapılan operasyonlar için missilime yapacağını açık açık söyleyen bu örgüt amacına ulaşamadıkça daha da agresif bir tutum sergiliyor. Eylül ayının ortalarında yapacağı çağrılarla halkı sokaklara dökeceğinden emin bu örgüt şuan için amacına ulaşamamış bir durumda çaresizce destek bekliyor. Bir yandan T.C devletinin yıkılıp yerine komunist bir devlet kuracaklarını bas bas bağıran, iç savaş çığırtkanlığı yaparak sözde tüm dünyada barış isteyen bu örgütün gerçek amacını tüm halkımız artık anlamış durumda. Gezi olaylarında sokaklarda şiddet içermeden protesto yapan kişileri diğer örgüt eylemlerinde kullanmaya çalışan Redhack, bu kişileri kendi safına çekmek için bu grupların sempatisini toplamaya çalışan konulara değiniyor. Gençleri devamlı ayaklanmaya, yakıp yıkmaya, bu devletin yıkılarak yerine komunist bir düzeni beraberce getirmeye davet ediyor.
Ama PKK ve DHKP/C ye 1 defa bile terör örgütü diyemeyen Redhack'e karşı vatansever halkımızın tepkileri giderek büyüdü. Şuan siyasi hiçbir bağı olmayan blogumuza her çevreden büyük bir destek var. Kendi takipçi uygulamalarıyla devamlı kendine takipçi edinen Redhack'in attığı twitlerine de destek sayısı aynı oranda düştü.
Sözde on binlerce kişinin takip ettiği Redhack'in twitterda görüşlerine katılan en fazla 200-500 kişi olması bile bu örgütün çaresizliğini ortaya koyuyor. Haksız popülarite ile belirli kesimleri kullanarak kendine 700bin küsür takipçi edinen Redhack, bu kadar takipçisinin olmasına rağmen en fazla 1000 kişi tarafından destek alıyor. Bu da takipçilerinin Redhacki desteklediğinden değil sadece provokasyonlarını görmek için merakından takip ettiği anlamına geliyor. Şuan Redhackin gerçek yüzünü gören gazete ve dergiler bu grubun reklamını yapmıyor. Fakat bu grubun terör örgütleriyle bağını görmesine rağmen sırf siyasi çıkarları nedeniyle destek veren azınlık birkaç gazete ve çevrenin de olduğunu da görmek lazım. PKK ile aynı anda Eylül ayında halkı sokaklara davet eden Redhack terör örgütü, şuanki eli kolu bağlı, ne yapacağını şaşırmış haliyle herkesi kendine güldürüyor.
Blogumuz sayesinde birçok belgesi ortaya çıkan bu terör örgütünün artık destekçi bulamaması bizi mutlu eden gelişmelerden sadece birisi. Genç çocukları kullanarak örgütüne militan toplama arayışına giren Redhack ile halkımız kesinlikle her alanda savaşmalıdır.
Çünkü Redhack, kendi tabiriyle Kürdistan devrimi için kurulmuş PKK'yı destekleyen bir yapıdır.
Çünkü Redhack, kendi tabiriyle Devlete kurşun atan her örgütün emrindedir.
Çünkü Redhack, doğuda bir Ermenistan devleti kurulmasını destekler.
Çünkü Redhack, DHKP/C nin sanal koludur.
Çünkü Redhack, ölen şehitlerimizden bahsetmezken örgüt üyesi oldukları açıkca belli olan kişilerin haklarını savunmaya yönelir.
Çünkü Redhack, yalancıdır, şerefsizdir, haysiyetsizdir, şuursuzdur, ikiyüzlüdür, hayindir, kansızdır.
Kısaca Redhack, kektir. Görüldüğü yerde tüketilmelidir ;)