6 Eylül 2012 Perşembe

Yorumsuz


6 Eylül 2012 Perşembe

Birileri birkaç haftada verdiğimiz onlarca şehidin saygısından suskun kalıp , ruhlarına dualar , fatihalar okurken , diğer yandan ateş düşen ocaklarda ağıtlar yükselirken ; birileri de SUAVI denilen sanatçının teröristler için bestelediği kıytırık marş ile göbek atalım diye kendi pkklı halkını kalkıp oynamaya davet ediyor...
Boşuna dememişler ateş düştüğü yeri yakar diye!
PKKlılar öldürülürken yas tutan , bazı olayların gerçeğini bile bile çarpıtarak halkı galeyana getiren terörist Redhack madem o kadar vicdanlı ise aynı hassasiyeti neden bu vatanın öz evlatları için göstermez bilinmez.
Ama bilinen birşey var korkunuzdan ödünüz kopuyor. Bu halkın sizi gördüğü yerde ne yapacağını çok iyi biliyorsunuz!
Lanet olsun terörist Redhack ve çapulcularına
Lanet olsun bunların terörist kimliğini bildiği halde destekleyen taşeron ahmaklara...

Türkiyenin %1 inin desteğini bile alamayan çapulcu köpekler şimdilik eğlenin. Bu millet siz gibi köpeklere zamanı gelince ders vermesini çokta iyi bilir!


2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. redhack kansızları, her zamanki gibi şehitleri görmezden gelirken eylül ayındaki şehitlerimiz için de 1 kere bile olumlu mesaj yayınlamamıştır. Üstelik bir de suavinin redhack için yaptığı şarkı ile marşımızla hoplayalım eğlenelim türünden mesajlar atmıştır. Twit geçmişlerine bakarak öğrenebilirsiniz.

      Sil