10 Kasım 2012 Cumartesi

Redhackin ODTÜ Yalanı - Lamerlikler Devam Ediyor


10 Kasım 2012 Cumartesi

Redhack terörist lamer örgütü, hack (!) bilgisinin bittiği yerde lamerce yöntemlere sığınmaya devam ediyor. Daha önce DDOS gibi ucuz yöntemlere sığınarak devlet sitelerine erişimi tamamen kapatamayan Redhack lamerleri , "www" koymadan zaten giriş yapılamayan bazı devlet sitelerini "biz hackledik" diyerek halkı kandırmaya çalışmış ve gündeme gelmeye çalışmıştı. Bu lamerce yöntemleri de yine blogumuz tarafından ortaya çıkarılmış ve Redhack lamer örgütü, blogumuzu hacklemek için kıvır kıvır kıvranmıştı.
Bu lamerliklerinden sonuncusunu gündeme gelmek için ODTÜ ' yü hackledik yalanıyla gerçekleştirmeye çalışan REDHACK teröristleri , PKK terör örgütü üyelerinin açlık grevlerini desteklemek amacıyla ODTÜ' yü hackledik yalanlarını kendi yandaşları medya kurumlarına kanıtsız bir şekilde haberleri basit bir takım şeyleri
abartarak servis etti.
Habercilikle alakaları olmayan ve zaten Türkiye' de fazla bir takipçi kitlesine sahip olmayan bu medya servisleri ise bu haberleri aynen yayınladılar. (Sayıca çok az olan bu medya servisleri 3-5 çapulcudan ibarettir)
Yakında haklarında Terör Örgütü Propagandası yapma suçundan dava açılması beklenen bu medya kuruluşlarının teknolojiden ne kadar da uzak oldukları da yaptıkları haberlerden zaten görülmektedir.
Geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin en büyük internet merkezi olan ODTÜ' ye bağlı nic.tr alan tahsis yeri Redhack'e karşı olan ve Redhack terör örgütünün msn adreslerini de daha önce
hackleyen bir hacker topluluğu tarafından hacklenmiş ve Redhack'in adeta kıskançlıktan çatır çatır çatlamasına neden olmuştu. Hatta bu kıskançlıklarını yalanlarla süsleyerek bu olayı ört pas etme yoluna giden Redhack terör örgütü ve PKK destekçisi Kızıl Yıldız, 4 Mayıs 2012 de bu yaşanan hack olayının devlet eliyle yapılmış bir komplo olduğunu öne sürecek kadar uçmuştu :)
Türkiye' nin en iyi hackerları arasında sayılan bu kişilerden korkan Redhack Terörist Lamer Örgütü
korkusundan bir daha websitesi dahi açamamış ve Twitter'dan çıkamayan lağım farelerine benzetilmişti.
Kendilerinin bağlantılı oldukları kizilyildiz.org adresi hacklendikten sonra korkuları bir kat daha artan (Site bu haliyle şuan yurt içi ve yurt dışı hiçbir şekilde açılmamaktadır.) Redhack Terör ve Lamer Örgütü, Türkiye ' de halen kendi yalanlarına inanan kişiler olduğunu zannederek kendilerini bir hayli gülünç duruma düşürdü.
kizilyildiz.org domaini hacklendikten sonra sitemize bu hackleme olayıyla ilgili bazı bilgiler ve resimler gönderildi. Bunlarında tamamı bize ulaştıktan sonra sitemizden ileriki günlerde topluca yayınlayacağız.
Sitemiz hacklenecek diyerek site açmaktan ödü kopan , kullandıkları msn adresleri ve diğer hesapları elinde tutamayan , herşeylerini başkalarına kaptıran Redhack lamer örgütü bu tür lamerce yalanlarla halkı kandırmaya çalıştıkça blogumuz yalanlarını ortaya çıkaracak ve size objektif bir bakış açısı ile bakma imkanı sağlayacaktır.
Şerefsiz , haysiyetsiz , yeri yurdu olmayan Redhack çapulcuları ! Siz PKK'ya üye olduğu için hapiste olan ve sözde açlık grevi yapıp kantinden aldıklarıyla kilo alan kansız sütü bozuklar için eylem yaparken , biz bugün şehit olan askerlerimiz için yas tutuyoruz.


1 yorum: