22 Temmuz 2013 Pazartesi

Redhack Sözcüsü Deşifre Edildi - Şirin Baba

Terör bağlantılarıyla ilgili çıkardığımız son belgelere de her zamanki gibi yanıt veremeyen Redhack artık son demlerini yaşıyor.
Bakınız son belgelerimiz ;

http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/07/redhack-teror-orgutu-dhkpc-pkk-mlkp.html

http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/07/eski-redhack-destekcisinin-itiraflar.html

Redhack
terör örgütünün gerçeklerini halka göstermek isteyen başka kişilerin de olması Redhack Gerçekleri ekibimizi gerçekten sevindirdi.
Sitemize ulaştırılan bir haberi aynen aktarıyoruz.
Aşağıdaki belgede Redhack adına ODTÜ'ye Skype bağlantısıyla konuşma veren , bazı radyo ve televizyonlara konuşan Redhack sözcüsünün sesinden gerçek kimliği deşifre edildiği düşünülüyor.
Haberi aldığımız yere baktığımızda "RED! belgeselinde konuşan kişilerin zaten kimlikleri açıklanmıştı", "O kişiler Redhack adına belgeselde yer alan kişilerdi" gibisinden yorumlar yapılmış.
Bu yorumlar yersizdir. Çünkü deşifre eden kişinin çıkardığı belgede asıl gösterilmek istenen Redhack adına belgeselde yer alan kişilerin değil Redhack adına radyo ve tv programına katılan kişinin sesinin deşifre edilmesidir. Yani Redhack'in sözcüsü olarak tv ve radyo programlarına katılan kişi deşifre edilmiştir.
Redhack terör örgütüne ait bu deşifre haberinden sonra biz de bu kişiler ile ilgili araştırmalar yaparak daha fazla kanıt ve belge ortaya sereceğiz ve bu kişilerin geçmişlerini araştırarak haberi daha da somutlaştıracağız. Bu belgelerin incelenmesi için savcılarımızı hareket etmeye davet ediyoruz.
Paradoxsum nickli kişinin deşifre haberini aktarıyoruz:

ReD HACK Şirin Baba Kimdir ? Cevap!

SORU 1: SİZCE Bİ MÜZİK YAPANDAN HACKER OLURMU ?




Başlangıçtaki ses konuşan kendisidir aşağıdaki linkten dinleyin
(Babazula isimli şarkı grubunun Babylon Istanbul October 7th 2011 konserinde)
https://www.youtube.com/watch?v=hsWyN8kCcBw&list=PLF533D2D1D408EA1F

REDHACK SÖZCÜSÜ OLARAK SESLENDİRDİĞİ KONUŞMALAR

https://www.youtube.com/watch?v=B1rUbJ5Pm7k
http://www.youtube.com/watch?v=00HTMV2UzDI



Açıklama : Redhack Gerçekleri ekibi olarak bizler, Redhack sözcüsü olarak programlara katılan bu kişinin Redhack üyelerinden birisi olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda bu kişinin Fransa'da yaşadığını düşündüğümüz Redhack 'in asıl lideri olmadığını düşünmekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder