1 Ağustos 2012 Çarşamba

Anonymous Türkiye Akıncılar Tarafından Hacklendi


1 Ağustos 2012 Çarşamba
Anonymous Türkiye Akıncılar Tarafından Hacklendi
Sitemize belge gönder kısmından ulaşan bir takipçimiz Redhack terör örgütüne en büyük destek veren hesaplardan biri olan 3000i aşkın takipçisi olan @anonsturkey twitter hesabının hacklendiğini duyurdu.
Redhack teröristlerinin gerçekleştirdiği bir çok terör eylemini dış basına ve iç basına duyurmada büyük rol alan @anonsturkey hesabının , daha önce
Redhackin kişisel msn hesaplarını hackleyen ve Anonymousun sosyal ağları olan Anonplus servisini hackleyen Cyber-Warriora bağlı AKINCILAR grubu tarafından hacklenmiş olduğu ileri sürüldü.
Daha önce Redhack terör örgütünün destek aldığı Anonymous grubunun yöneticilerinin İllüminati Masonik örgütüyle bağlantısını açıklayan ilginç bir belge linki yayınlamıştık.
(- Anonymous grubunun liderlerinin masonik figürler taşımasıyla ilgili ilginç bir yazı için tıklayınız! -)
Anonymous Türkiye hesaplarından olan @anonsturkey hesabının da daha öncesinden koyduğu figürlerle masonik ifadeler taşıdığını ileten bazı takipçilerimiz olmuştu.
Twitter profil resminde kullandığı masonik figür kuru kafa işaretinin alın kısmında bulunan İllüminati sembolü olan herşeyi gören göz pramidi sembolünü kullanan ve ayrıca twitter açıklama kısmında mason locasının desteğini alan George W. Bush gibi Amerika liderlerinin çok sık kullandığı deccal sözü kabul edilen Yeni Dünya Düzeni ( New World Order) sözcüklerini kullanan @anonsturkey , daha öncesinden Redhack gibi terör gruplarının çok sık reklamını yapan Hürriyet gazetesinin haberlerinde kendi reklamını yaptırmıştı. (
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/20501544.asp)


Hacklenmeden önce Twitter profili




Hacklendikten sonraki Profil durumu








@Anonsturkey hesabının hacklenmesinin ardından Redhack teröristleri , 300 takipçili yeni bir Anonymous hesabının reklamını takipçilerine duyurdu.



Redhack terör örgütü
ve destekçileri website açmaktan korkarken milliyetçi hacker grupları, teröristlerin güvendikleri Twitter adreslerini de dar edecek gibi görünüyor.

Güncelleme : Hacklenen hesabı parola sıfırlama göndererek veya Twitter destek ekibine mail atarak geri aldığı tahmin edilen @anonsturkey , hesabının sözde hacklenmediğini , (?!?) tüm atılan twitlerin kendisi tarafından şaka maksatlı atıldığını ileri sürdü. Kullandığı dile bakılırsa yaş olarak 15 civarında gösteren @Anonsturkey hesabına ilişkin Cyber-Warrior tarafından herhangi bir doğrulama veya resmi duyuru gelmedi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder