27 Temmuz 2012 Cuma

Redhackin Herzaman Yaptığı Uyanıklık


27 Temmuz 2012 Cuma
Redhackin Herzaman Yaptığı Uyanıklık
Daha önce de belirttiğimiz gibi dünyada ve Türkiye'de yaşanan tüm teknik aksaklıkları kendileri yapmış gibi göstermeyi çok seven Redhack terörist lamer grubu bu sefer çok komik bir iddia ile yine bazı basında yerini aldı. (http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/21077835.asp)
Önce kendi haber ajansı Kızıl Yıldıza reklamı için gizliden haber yaptıran Redhack bu haberin diğer bilgisiz bir şekilde kendi reklamlarını yapacak haber ajanslarında yayılmasını sağlıyor. Twitter hesaplarında sanki Google Talk , Twitter gibi büyük sosyal alanlardaki bazı sorunları kendi yapmış izlenimi veren Redhack terör örgütü, haberlerin çıkmasını dört gözle bekliyor. Haberler çıktıktan sonra da biz saldırıyı üstlenmedik dese de çıkan haberlerin geri dönüş şansı çok az olduğundan kendileri için yeni reklam alanı oluşturuyor.
Bu planları daha önce kendisinin üstlendiği ve başka bir grubun yaptığı THY saldırısı ve önceki yıllarda olan TTNET aksaklıklarının benzerinin aynısının bu yıl olmasında üstlendiği gibi , OSYM nin kullanıcıların siteye aynı anda yüklenmesiyle oluşan sorunu da kendi üstlenmesinden gördük , yaşadık.
Tüm dünyadaki aksaklıkların hepsini biz yaptık diyecek kadar havalarda uçan bu komik terör örgütü halktan bu konuda az bilen vatandaşı kandırmayı hedefliyor.
Terör örgütü PKK propagandası yapan bir grubun bir ajans servisinin Facebook hesabını hackledikten sonra onun üzerinden yönetilen 10'a yakın bazı ünlü markaların Facebook sayfalarının hacklenmesini o kadar överek Twitterdan reklamını yapıyor ki sanki hackleyen kişiler kendilerinden birileri...
Herkes terör örgütü pkk yandaşı bir grup tarafından hacklendi derken bu Redhack terör örgütü, hackleyen kişilerin PKKlı olduğunu dile getirmeyi bırakın açık halde propagandasını yapan mesajları da retweet ederek herkesin oradaki PKK propaganda resimlerini görmesini sağlıyorlar.

Artık PKK ile bağını birçok yerde belli etmeye başlayan bu kirli terörist grup iyice savsaklamaya ve komik bir hal almaya başladı.
Lamer oldukları gerçeğini de manifestolarına ekleyecekleri günü iple çekiyoruz.

                                   Önce Üstlendikleri ve Öyle Gösterdikleri Mesajlar






                    Kendi reklam haberlerini servis ettikten sonra işi kıvırdıkları mesajlar



1 yorum:

  1. arkadaslar red filmini izledinizmi orada bir bolumde aynen su deniyordu 'karanlıgın oldugu her yerde ısık tasıyanlarda vardı' buradan kasıtla komunist diktatorler bahsediliyordu.buradaki ışık tasıyan sozcugune cok dikkat edin cunku bu ısık tasıyan dedikleri seyın mason ögretilerindeki ismi lucifer dir lucifer da ALLAH (C:C) ye isyan etmis seytan nın emrindeki iblis cinlerinden birisinin ismidir..eger bana inanmıyorsanız google 'lucifer ısık tasıyan' yazın ve kendiniz görün

    ALLAH(C:C:) yardımcınız olsun kardeslerim.bu serefsiz itlerin gerceklerini oryaya cıkarın

    YanıtlaSil