15 Ocak 2013 Salı

Redhack Teröristlerinin PKK'nın İzinden Gitmesi



15 Ocak 2013 Salı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı
kızıl hackerlar (Redhack) tarafından YÖK'e yönelik gerçekleşen ve gizli belgelerin çalınmasıyla sonuçlanan soruşturmayı Savcı Sadık Bayındır'a verdi. Bayındır ise Ankara Bilişim Polisi ile Redhack korsanlarının izini bulmak için log kayıtlarını (IP) incelemeye aldı. Ancak Redhack ile ilgili daha önceki soruşturmalarda korsanların adreslerinin tamamının Fransa kaynaklı çıkması polisi tedirgin etti. İnterpol daha önce Redhack'a ait 20 IP adresini Fransa ile paylaştı ancak hiçbir sonuç alamadı.

Kaynak:
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/01/15/yokte-fransa-endisesi

Geçtiğimiz günlerde Fransa'da öldürülen PKK nın üst düzey sorumlularından Sakine Cansız ve bunlar gibi PKK ' lıların bir çoğunun Fransa gibi ülkelerde saklandıkları bilinen bir gerçek.
Peki neden bu ülke öncelikle seçiliyor.
Fransa bu tür konularda hep Türkiye'ye engel bir ülke.
Teröristlerin saklanmaları , gizlenmeleri en kolay ülkelerden olan Fransa adli , idari hiçbir konuda Türkiye'ye destek sağlamıyor.

PKK ile ortak hareket eden ve PKK' nın talimatlarını yerine getiren , adeta PKK ve DHKPC'nin sanal temsilcileriyle paralel giden Redhack terörist grubu da bunun bilincinde olarak lokasyonu Fransa olan sunucuları kullanarak eylemler gerçekleştiriyor.Redhackin şuana kadar yakalanamamasının arkasında da bu gerçek yatıyor.

Bilişim suçları şube müdürlüğü, bu kişileri ararken kendi ülkeleri dışındaki olaylara brokrasi engelleri takıldığından dolayı da eli kolu bağlı bir şekilde bazı olaylara müdahale edemiyor.Yani Redhack'in kafadan salladığı gibi CIA , FBI , Mit vs. arıyor yalanına inanmak çok komik bir durumdur. Aslında uluslar arası bir yapı olan İnterpol ' ün devreye girdiği de koca bir hiçtir.
Çünkü bu bahsedilen kurumlar eğer gerçekten devreye girse Fransa gibi ülkelerden ip bilgilerini almak çok kolay olacak ve bu kişilerin bağlandıkları makinaların izini takip etmek daha kolay olacaktır.

Tabiki Redhack terörist grubu Fransa 'nın bu engelini bildiğinden dolayı PKKlı abilerinin  verdiği taktiklerle bu yolu seçiyor.
Şuan birçok PKK'nın yayın organının websiteleri, Fransa başta olmak üzere bazı avrupa ülkelerinde barınıyor.
Ve şunu da belirtmekte fayda varki Redhack Terörist grubunun lideri Manya.q zamanında Fransa'da ikamet eden biriydi.
Blogumuzda daha önce paylaşılan Redhack'inhacklenen msn kişi listesinde de .fr uzantılı birçok mail bulunmaktaydı. Bu da Redhack Terörist Örgütünün Fransa merkezli kadrolaştığının bir göstergesi...Terörist Redhack'in en sevdiği ülkelerin başında Fransa ve Çin 'in gelmesi de bu tip dayanışmadan olduğu aşikar...
Ayrıca herkes şu noktayı düşünmeli...
Sizin birkaç alan adınız var ve bunların yenilemesini birkaç yılda yapıyorsunuz.
red-hack.org | redhackers.org | kizilhack.org
Siz bu domainleri nihayetinde para ile satın alıyorsunuz. Kredi kartı , paypal hesabı havale vs.
aklınıza her ne gelirse domain firmanıza öyle ya da böyle bir ödeme yapıyorsunuz. Redhack terör örgütü bu domainleri kendi hesabından almayıp izinsiz başka birilerinin üzerinden aldığını düşünseniz dahi halktan yana olmadıklarını , halkın parasını çaldıklarını tahmin edebilirsiniz ve böyle hesaplar çalıntı kredi kartı kullanımından dolayı şikayet üzerine iptal edilir. Gerçek kişilerin hesabı üzerinden alınıyorsa eğer zaten ipin ucunun nereye gittiği bellidir. Peki ya adli talep doğrultusunda bu hesap bilgilerini vermekten çekinen domain firması PKK bağlantılarını sakladığı gibi bunların bilgilerini de neden saklıyor dersiniz bir düşünün ? ;)
İşte biz bu yüzden diyoruz ki Redhack terör örgütü dış ülkelerden nemalanan çapulcu ordusudur. Her terör örgütüne yapıldığı gibi bunlara da aynı şeyler yapılacak ve sonunda kullanılıp atılacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder