8 Ocak 2013 Salı

Redhack Yök Uydurmacası



8 Ocak 2013 Salı

Redhack
Terör Örgütünün yine yeni sıkma,uydurma abartılı haberlerinden biriyle karşı karşıyayız.
Son olarak Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ü hacklediklerini ve buradaki belgeleri ortaya çıkardıklarını söyleyen PKK yandaşı lamer örgütün çıkardığı belgelere bakılırsa yine terör örgütü propagandası yapan yandaş basının bu konuyu abarttığını söylememiz gerekiyor.
Ortaya çıkan belgeler, eğer üstü örtpas edilip inceleme dahi yapılmadan rafa kaldırılan belgeler olsa ve bu olayı da Redhack (Also Known As Kızıl Kekırlar) ortaya çıkarmış olsaydı pekala bu olayda Redhack haklıydı ve Wikileaks özentisi bu gençler birşeyleri gün yüzüne çıkarma çabası içerisinde diyebilirdik.
Daha önceden Ankara Emniyetinin iletişim formundaki vatandaşın attığı normal,sıradan ihbarları çok önemli belgelermiş gibi piyasaya süren ve bunlar üzerinden çok güzel prim yapan Redhack Lamer Timi bu seferde akıllıca bir plan yürüterek aynı olayı YÖK konusunda uyguluyor.
Çıkan belgeler incelendiğinde yolsuzluk iddiaları, ithamları yine devletin gerekli kurumları tarafından inceleme altına alınıyor ve bunlar hakkında bilgi talep ediliyor falan filanlar vsler vsler...
Üniversitelerde memurun yüzü biraz daha gülsün diye belirli çıkar oranları dahilinde bankalarla bazı anlaşmalar yapılır. Bu anlaşmalarda bankalarla yapılan anlaşma sonucunda memurların maaşlarının kendi bankaları üzerinden çekilmesi ile ilgili yapılan sözleşmeyle birlikte tüm üniversite memurların maaşlarına ekstradan ödemeler yapılabilir.
Yani bunun gibi başka örneklendirmeler de yapılabileceği gibi burada üniversite çıkarları doğrultusunda istediği banka ile istediği şekilde anlaşma sağlar ve ister Audi A6 alır ister Audi A9 ;)
Belgelerde yolsuzluk iddiaları eğer sağlam delillerle belgelenebilse zaten davaya dönüşür ve kişiler hakkında gerekli tedbirler uygulanırdı nitekim birçok üniversite ve belediyeye yaptırım uygulandığını görüyoruz.
Şimdi düşünelim...
Bu belgelerde ortaya çıkan nedir biliyor musunuz ?
"Devlet olayların üstünü örtüyor" , "hiçbir yolsuzluğu araştırmıyor"  "Kendi üniversitelerini kayırıyor" iddiaları çöpe gitmiş ve bilakis kendi üniversitelerinde dönen yolsuzluklarının peşine resmen düşen bir yapıyı gözler önüne sermiştir.
Bu çıkan belgelerden madur olan hükümet veya devlet değil bizzat yine halktır.
Çünkü o soruşturmalarda çıkan belgelerdeki iddialar eğer asılsız ise o kişilerin günahına giren terörist Redhack, aynı Ankara Emniyetinde PKKlı teröristleri şikayet eden kişileri hedef gösterdiği gibi savunuyorum dediği halkı ezmiş olacaktır.
Her zaman istediğimiz gibi lamer Redhack artık halkı kandırmayı bıraksın ve gerçekten bilinmeyen , sıradışı , elle tutulabilir bir gizli belge ortaya çıkarsın ve bizlerde alkış tutalım ;)
Bu arada oradan veya buradan sızdırılmış veya sızdırılmamış , hack ile ele geçirilmiş veya geçirilmemiş bizim için şimdilik önemli değil. İstenilen sadece gerçekten kimsenin bilmediği halkı aydınlatacak objektif gizli belgeler ;)
Zaten bizler bu lamer grubun hack bilgisi olmadığını konuşmalarından ve yaptıkları eylemleri yönlendiriş şekillerinden anlamaktayız.
Bunları blogumuzdaki diğer yazılarımızda çıkardığımız belgelerde de görebilirsiniz.
Çıkan belgelerde soruşturmaya konu olan kişiler tamamen masum mudur ? sorusu akla gelebilir.
Bizler tabi ki böyle birşeyi söyleyemeyiz. Gerçekler zamanla ortaya çıkacaktır. Fakat burada bir gerçek var ki bunların araştırmasını yapmak devletin gerekli kurumlarına aittir. Bu iş, neyin peşinde koştukları belli olmayan çapulcu , PKK , DHKPC yandaşı olduğu %100 kesinleşen , hükümetler yerine devleti yıpratma çabası olan lamerlerin işi değildir.
Bizim tahminimize göre bu olaylarda bilgisiz bazı medya kuruluşlarının sazanlığını ve masum kişilerin madur olabileceğini gözetmeden yaptıkları haberlere karşılık medya kuruluşlarına ard arda açılan davaları göreceğiz.

Ekleme:
Yayınlanan belgelere kanıtlarla gelen yalanlamaları yazımızın altından paylaşacağız.

Yalanlamalardan ilk olarak İstanbul Üniversitesinin kanıtlarıyla sunduğu yalanlama haberine ulaşmak için
tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder