27 Eylül 2013 Cuma

Redhack Azınlıkları Kışkırtma Taktiği

Redhack teröristleri tehlikeli sulara girmeye başladı. Ama herkes kesin bir şekilde bilmektedir ki bu sularda boğulacaklar ve saplandıkları yerden çıkamayacaklar.
Toplumda ayrıştırmayı körükleyen çalışmalarını her alanda deneyen Redhack, artık ne yapacağını bilmez halde, nereden destek bulursam kârdır mantığı ile hareket ediyor.
Bunu yaparken ise milli değerleri hiçe sayarak, azınlıkların hassasiyetleri üzerinden prim yapmaya çalışıyor.
Daha önce kürt halkımız ile ilgili oyunlar oynamaya kalkan ve dhkp/c nin sanal kolu olan redhack teröristleri zaman zaman da Ermeni azınlıkları yoklamıştı. En son olarak alevi halkımızın Türkiye Cumhuriyeti ile bağlarını koparmalarını ve ayaklanmalarını isteyen Redhack, şimdi de kendilerinin soykırım diye adlandırdığı 1915 olaylarının Ermeni lobisi faaliyetlerini yürüttüğünü açıkca gösteriyor.
Redhack'in liderinin Fransa'da olduğunu daha önce defalarca belirtmiştik ve bununla ilgili belgeleri de defalarca yayınlamıştık. Hatırlayacaksınız ki Redhack'in msn adreslerinin hacklenmesinin ardından terörist bağlantılarıyla birlikte Fransa bağlantıları da ortaya çıkmıştı.
Günümüzde Sözde Ermeni soykırımını bir rant meselesi haline getirerek asılsız iddialarla Türkiye'yi baskı altına almaya çalışan ülkelerden birisi de kuşkusuz Fransa devleti. Hatta öyle ki Ermeni lobisi Fransa üzerinde çok etkin çalışmalar yürütüyor. Hatırlayacaksınız ki geçtiğimiz aylarda Fransa, çıkacak bir yasa ile "ermeni soykırımı yoktur" diyenlerin hapse atılmalarını sağlayan bir tasarı ile gündeme gelmişti. Özgürlükçülükleri sözde olan bu ülkelerin sözde soykırımlarla uğraşıp insanları baskı altına almaları bize sıradan geliyor.
Burada dikkat ettiğimiz husus ise, dış ülkelerle bağlantılarını tek tek çıkardığımız DHKP/C 'nin sanal kolu Redhack terör örgütünün maddi destekleri acaba büyük çoğunlukla Fransa ve Ermenistan 'dan mı geliyor ?
Twitter hesaplarının arka plan resminde daha önceden Ermenistan'ın milli amblemi sağa bakan kartal figürünü sıklıkla kullanan Redhack, son attığı twitle de herkesin kafasındaki soru işaretlerini biraz daha azaltmaya başladı...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder