22 Haziran 2013 Cumartesi

Redhack in Twitterdaki Dış Ülke Bağlantısı Deşifre Edildi!

Twitter, twit atan kullanıcıların bulunduğu ülke ve şehir konumuna göre hashtag gündemlerini o ülke ve şehirlere göre belirliyor.
Türkiye'den atılan twitlerin aynı anda dünya gündemine gelmesi şaşılacak bir durum değil.
Çünkü farklı ülkelerde yaşayan yüzlerce kişi, tag çalışmasına katılınca dünya gündeminde yerini alıyor.
Spor takımlarını destekleyen diğer ülkelerden kişilerin de Türkiye gündemiyle aynı anda veya sonrasında dünya gündemine yerleşmeleri gibi...
Fakat başlatılan bir hashtag çalışmasının önce dünya gündeminde yer alıp Türkiye gündemine hiç gelmemesi veya daha sonralardan yerleşmesi gerçekten şüphe edilecek bir durumdur.
Çünkü bu durum, bu çalışmayı başlatan kişilerin ve bu hashtaga twit atarak dünya listesine yerleşen kişilerin büyük çoğunluğunun Türkiye içerisinden olmadıklarının göstergesidir.
Aşağıdaki izleyeceğiniz video, lideri Fransa'da olan ve dış ülkelerin maşası olan, sahte takipçiler üzerinden ülkemizde karışıklık çıkarmak isteyen Redhack terör örgütünün Twitter'ı dış destekli kullandığının en açık ispatlarından birisidir.
Redhack terörist grubu birçok kez kendilerinin hashtaglerinin Twitter tarafından Türk hükümeti için sansürlendiğini ileri sürmüştü.
Diğer yandan Redhack terör örgütü, Twitter yönetimi üyelerin ip ve bilgilerinin paylaşımında Türkiye'ye engel oluyor, istediğiniz kadar Twitter üzerinden illegal iş yapın , eylemlere katılın diyerek kendileriyle her zamanki gibi çelişti.
Bütün bu çelişkilerin ardından halkın aklına Redhack teröristlerine karşı şu sorular geliyor:

"En büyük destekçilerinizden olan Twitter neden sizi sansürlesin?"

"Hesabınız engellendikten sonra dış ülkelerden aldığınız desteklerle gezi parkında halkı provoke etme hazırlığınız için hesabınız geri açtırılmadı mı?"

"Neden milleti kandırıyorsunuz?"

"Siz bu milleti salak mı sanıyorsunuz?"



4 yorum:

  1. Güzel bir ayrıntı yakalamışsınız tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. IP değiştiren, proxy programları var arkadaşlar. şuan isteseniz antartikadaki penguenlerinizin yanından da bağlanıyormuş gibi gösterebilirsiniz :)yer tespiti yapılmaması için yurt dışı IP'leri kullanıyorlar. size bir önerim var; şuan düşünmek bedava, bu hakkınızı kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne malmışsın ya. redhack denilen dümbükleri takip edenler facebooka google üzerinden facebook yazıp girecek kadar beceriksiz. Bir tagın dünyada tt olması için binlerce kişinin aynı anda dünya genelinden twit atması lazım. Bu da provoke hesaplar üzerinden yapılıyor. Senin onun bunun attığı twitlerle zaten Türkiye gündemine yerleşirler... Önce dünya tt ye girdikten sonra reklamla türkiye tt ye giriyor.
      Millet diyorki aa dünya tt de bizde twit atalım herkes atıyor diye atlıyorlar...
      Redhack provokatifleri ergen veletleri kullanıyor. aynı şu birbirini takipleşen justinci 1d ci tipleri kullananlar gibi...
      Çok biliyormuş ayağına yatma!

      Sil
    2. HARBİDEN YA NE KADAR MALMIŞ ADSIZ 23 Haziran 2013 12:45
      DANGALAK TWİTTER SADECE TWİT ATILAN KONUMA BAKMIYOR. TWİTTER APİ KURALLARINA BAKARSAN TWİTİN İLK AÇILDIĞI KONUMDA ÖNEMLİ YANİ HEM TWİTİN ATILDIĞI GÜZERGAH HEMDE İLK TWİTTER HESABININ AÇILDIĞI ÜLKE ÖNEMLİ.
      REDHACKE GELİNCE MİLLET ZATEN BU ŞEREFSİZLERİ YAVAŞ YAVAŞ TANIMAYA BAŞLADI. HALK BAKTIKİ BUNLAR BİZİ HEP GAZLIYOR ULAN NE OLUYOR DEMEYE BAŞLADI YAVAŞ YAVAŞ KOPUŞLAR BAŞLADI ZATEN. SAHTE TAKİPÇİLERİ ARTTIRARAK BAKIN TAKİPÇİMİZ ARTIYOR DEMEYE GETİRİYORLAR AMA YMEZLER

      Sil