3 Haziran 2013 Pazartesi

Redhack Olmayan Siteleri de Hackliyor


Yalanlarıyla Halkı Kandıran Redhack Terör Örgütü
Bugünlerde zıvanadan iyice çıkmış terör örgütü Redhack ; "Sokakları hackleyeceğiz" diye kastettiği sokaklarda anarşizm çıkarma sevdasını perçinledi.
Sol terör örgütlerden aldığı desteği eski röportajlarında (Bakınız 1.si , 2.si açıkca belirten Redhack terör örgütü, destekçi çekmek için elinden geleni yapıyor.
Sokaklarda halkı kışkırtarak devlet kurumlarını yıpratma ve zarar verme amacı olan kansız DHKP-C üyesi Redhack teröristlerinin ülkeye verdiği zarar şimdilik maddi rakamlarla açıklanıyor.
Bankalara , hamile kadınlara , çocuklara zarar vererek kargaşa ve kaos ortamı yaratmak isteyen Redhack, dezenformasyon içerikli haberleri yayınlayarakta takipçilerini gazlıyor.
Klavye başından Fransa'da dış ülkelerden aldığı paralarla oturduğu lüx bir evde koltuklarında Türkiye ' de anarşi oluşturan bu grubun gerçek yüzünü halka göstermenin gayreti içerisindeyiz.
Hack bilgisi sitelere çok fazla istek göndererek kapatmaktan öte gitmeyen terör grubu takipçilerini kandırmakta da aşırı ustaca bir tutum sergiliyor.
En son olarak kendisine destek veren HALK TV sitesi çökertilip ortadan kaldırılınca , sitelerde hacklenme yok sadece DDOS ile kapatıyorlar diye açıklama yapan terör örgütü kendisinin DDOS yöntemiyle kapattığı siteleri de hackledik diyerek basına demeç vermekten geri kalmamıştı.
Bütün bilinçli kesimi gülmekten yerlere yatıran Redhack çapulcuları bu seferde olmayan bir emniyet sitesini hackleyerek komik duruma düştü.
Sitemizin Belge Gönder bölümüne gelen bir haberi aynen yayınlıyoruz.

"


Redhack bilindiği üzere medyayı ve vatandaşı malesef çok güzel kullanıyor.Gezi parkında yaşanan olaylar sonrasın da Sözde eylemlerine bir yenisini daha ekledi ve dün tüm sosyal medyada geniş yankı buldu…
Beyoğlu Emniyeti Hacklendiğine Dair bilgiler verildi….
Girenler sayfaya ulaşamadı ; çünkü Redhack OLMAYAN Beyoğlu Emniyet Sitesini Hackledi !
beyoglu.iem.gov.tr zaten uzun zamandır kapalıydı….
Google kayıtlarına ve arşiv kayıtlarına baktığınız da bu bilgiye ulaşabilirsiniz…
  • site:beyoglu.iem.gov.tr
  • cache:beyoglu.iem.gov.tr
  • http://web.archive.org/web/*/uskudar.iem.gov.tr/ ->> Üsküdar veya benzeri kayıtlar zaten çıkıyor…
  • cache:uskudar.iem.gov.tr
Birde Beyoğlu’nun archive kayıtlarına bakmayı deneyin…:)
veya archive kayıtlarına baktığınızda beyoglu ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamayacaksınız.Fakat diğer ilçeleri incelediğinizde çıkan tüm iem sayfalarını görebilir ve belirtilen yerlerden geçmişe yönelik sorgulamalarını yapabilirsiniz.

Hackledik diyerek yaptıkları açıklamaları görmek için resme tıklayınız.



Redhack ‘in Oyunlarına Alet Olmayan Medya ve Vatandaşlardan Olmanız Dileğiyle.

Lütfen bu bilgiyi çevrenizdekilerle paylaşın…
"
Kaynak : http://internethukuku.net/redhack-olmayan-beyoglu-emniyet-sitesini-hackledi/
İlgili başka bir yazı : http://www.yazete.com/genc-kalemler/serdar-sezen/redhack-beyoglu-sitesini-hacklemedi-iste-hurriyet-gercegi/1728/


Diğer yazımızı mutlaka inceleyiniz!:

http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/06/redhack-provokasyonlar.html


#TeröristRedhack'in "Sokakları Hacklemek" diye nitelendirdiği provokasyonlarının malum sonucu! :

İyi ile kötüyü başlarında rehber olmadan ayırt edemeyen , kendi polisine acımadan saldıran , yüzü maskeli ne olduklarını bile bilmedikleri kişileri lider tanıyan , şiddet yanlısı ergen toplulukları...


3 yorum:

  1. ırkçı olmayan
    we are the red

    YanıtlaSil
  2. siteye giriyorum
    "Olmayan Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü Sayfası'na Hoş geldiniz."

    diye karşılıyor beni.. site bile götüyle gülüyor bunlara :D

    YanıtlaSil