19 Haziran 2013 Çarşamba

Redhack Provokasyonları


Provokatör Redhack Terör Örgütü
Devlete asi olmayı örgütleyen Redhack Terör Örgütü

Gezi Parkında masum,barışçıl göstericileri ayaklandırmaya çalışan , barışı savunanlara dingil diyen DHKP/C - MLKP - PKK lı Redhack Terör Örgütü

Molotof kokteyli atmayı haklarıymış gibi gösteren şerefsiz şiddet yanlısı Terörist Redhack...

Provakatör Redhack = Halkı yalanlarıyla galeyana getirmeye çalışan şerefsiz sürüsü!..
(Resmin orjinali PKK nın haber yayın organı Fırat Haber Ajansından alınmış ve PKKlıların cenazesini taşıma sırasındaki PKK propagandasına müdahaleye aittir.)
İç savaş isteyen terör örgütü Redhack
Redhack şerefsizlerine göre DHKP-C terörist değil devrimciymiş! Terörist olsa da kurşun sıkmak meşru değilmiş!
katil redhack
Kana susamış katil redhack iç savaş çığırtkanlığı yaparken


Daha öncelerden de belirttilen yazılar gibi amacı hükümet değil doğrudan olarak devletimiz olan bu Redhack terör örgütünün provokasyonları son günlerde iyice arttı.
Halkı kışkırtma işini yalan haberlerle pekiştiren ve yalan iş yapmayı kendine ilke edinen bu şerefsiz DHKP/C li terör örgütünün gerçek yüzünü halkımız görmeli ve bunların gerçek yüzünü bilmeden destekleyen kardeşlerimiz desteğini mutlaka geri çekmeli , bunların provokasyonlarına alet olmamalıdır.
Bu ülkenin düzenine olan rahatsızlıklarını ne şekilde gösterdiklerine yukarıda yayınladığımız resimlere bakarak bir düşünün. Bu ülkenin başına hangi hükümet , hangi yapı gelirse gelsin bu kişiler tatmin olmayacaklardır. Çünkü attıkları mesajlarda da belirttikleri gibi bu ülkede vergi alınmasından tutun bir devletin devamlılığını sağlayacak her türlü yapıya karşı bir duruş sergilemekte ve şimdiye kadar devlet kurmadan yaşayamamış olan milletimize karşı sinsice bir yaklaşım sergilemektedirler.
Redhack terör örgütünün benimsediği komünizme Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ' ün de karşı olduğu ile ilgili bazı belge ve bilgiler blogumuzda daha önceden de yayınlanmıştır. (Bakınız 1.si , 2.si )
Her ne kadar hükümete, kişilere karşı olsam da ben ülkemi ve devletimi seviyorum diyen ulusalcı, milliyetçi ve vatanını seven bir kesimin bu neydiği belirsiz it sürülerinin peşinden gitmesi, onlarla aynı safta olması bu ülkede gerçekten şaşılacak bir durumdur. Biz ülkesini seven bu kesime, bu terörist şerefsizlerin gerçek yüzünü gösterecek medya organı olmamasından dolayı hak vermekteyiz. Fakat blogumuzu takip eden ve tüm yazılarımızı okuyarak ikna olan büyük bir çoğunluğunda olduğunu bilmenizde yarar var. İşte bu yüzdendir ki blogumuz daha önceden kesintisiz yayın yaptıktan bir süre sonra sansüre uğramış ve dış mihrakların esiri olan çevreler tarafından yayını engellenmiştir.
Bütün bunlar bile bu terörist gruba karşı şüphe uyandırması açısından geçerli nedenlerimizdir.
Herhangi bir gruba , partiye , kişiye bağlı olmadan devletini ve milletini seven her görüşten insanın bulunduğu blogumuzda yayınlarımız sürekli devam edecektir.
Eğer bu Redhack Terör Örgütüne o kadar güveniyorsanız onlara ,
DHKP/C , MLKP , PKK terör örgütleri hakkında görüşlerini sorun.
Eminim ki daha önce birçok bombalı saldırıda bulunmuş , masum birçok vatandaşımızı öldürmüş bu şerefsizler hakkında övgü dolu sözler sarfedeceklerdir.
Tıpkı daha önceki röportajlarında belirttikleri gibi... (Bakınız 1 , Bakınız 2 )
Blogumuzda bu kişilerin terör örgüt üyeliği hakkında birçok belge ve bilgiyi bulabilirsiniz.

#TeröristRedhack

1 yorum:

  1. Çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz kardeş. Redhack namussuzlarının ne MAL olduklarını görsün millet.

    YanıtlaSil