17 Haziran 2014 Salı

TheRedhack Twitter Suspended / Askıya Alındı

PKK yanlısı ve DHKP-C üyesi Redhack teröristlerinin twitter ana hesabı, Twitter kullanıcılarının spamları sonucunda 16 Haziran 2014 itibari ile kapatıldı. Twitter bazı hesapların tekrar açılması için hak tanıyor. Fakat bildiğiniz üzere TheRedHack twitter hesabı daha önce de kullanıcıların spam ve şikayetleri üzerine askıya alınmış, daha sonrasında Redhack 'in Twitter 'a başvurusu üzerine tekrar açılmıştı. Redhack bu kapatma olayını devletin üzerine atmış, medyaya da bu şekilde lanse ederek prim yapma işine girişmişti. Şimdi tekrar kapatılan twitter hesabının  yeniden açılmamasının zor olduğu belirtilirken, Redhack 'in bundan sonraki açacağı hesaplarının, daha önce yaptıkları gibi Twitter fake hesapları ve Anonymous grubunun destekleri sayesinde bu seviyede tekrar bir büyüme olmayacağı ön görülüyor.
Şuan için Redhack farklı hesaplar üzerinden takipçilerine ve sempatizanlarına, hesaplarının açılması için twitter iletişim adreslerini taciz etmelerini öneriyor ve adeta bir köpek gibi yalvarıyor.
Çünkü bildiğiniz üzere Redhack 'in websiteleri, msn adresleri, mailleri farklı zamanlarda hacklenmiş ve Redhack in elinde sadece ve sadece Twitter hesabı kalmıştı. Köşeye sıkışan ve sığınacak bir yeri kalmayan teröristler, Twitter üzerinden halkı galeyana getirmeye devam etmiş, Türkiye Cumhuriyeti devletinin yıkılıp yerine komunist bir düzen getirilesiye kadar da halkı kışkırtmaya devam edeceklerini açıkca ilan etmişlerdi.
Sağcı, solcu, milliyetçi, ulusalcı, Atatürkçü, vatansever her kesimden insanın tepkisini çeken provokasyoncu terörist Redhack ile ilgili herşeyi blogumuz daha önceden defalarca deşifre etmişti.
Deşifre haberlerimizle gerçeği gören milletimiz, bu şerefsiz aşağılıklara karşı çok büyük bir tepki koymuştu.
Bununla ilgili diğer yazılarımıza bakabilirsiniz. İlgilenebileceğiniz bazı yazılarımız aşağıdadır.

http://redhackgercegi.blogspot.com/p/gizli-belgeler_2.html
http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/10/redhack-dhkpc-baglants.html
http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/09/redhack-aznlklar-kskrtma-taktigi.html
http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/07/redhack-teror-orgutu-dhkpc-pkk-mlkp.html
http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/06/redhack-provokasyonlar.html


Güncelleme 17 Haziran 2014:


Redhack teröristlerinin twitter hesabı 1 gün sonrasında yeniden açıldı.
Not: Hesabın askıya alınması olayını devletin yaptığını düşünenler için;
Eğer devlet başvuru yapsa Redhack'in hesabı tekrar açılmamak üzere kapatılabilir veya diğer bazı hesaplara yapıldığı gibi Türkiye kullanıcıları için tamamen gizlenebilir. Biz bu askıya alma işleminin her kesimden tepki çeken bu terörist grubun spamlanarak şikayet edildiğinden dolayı olduğunu düşünüyoruz.

1 yorum:

  1. Saol kardes cok iyi anlattın red hack i Ayyildiz tim/kingmaster1

    YanıtlaSil