31 Mart 2015 Salı

Redhack, DHKP-C Safında Yer Aldığını Bas Bas Bağırdı !

Kansız bir alay o*** çocuğu korkak dallamadan oluşan kek grubu Redhack, bugün DHKP/C (DH-KAHPECE) tarafından şehit edilen savcının ardından attığı twitlerle adeta herkesin beynine kan sıçrattı.
Çağlayan adliyesine sahte avukat kimlikleri ve cübbeleriyle giriş yapan dhkahpeceli teröristler, DHKP/C nin gençlik yapılanmasında yer alan ve gezi parkı eylemlerinde ölen Berkin Elvan 'ın davasına bakan savcı Mehmet Selim Kiraz 'ı rehin aldı. Ekipler tarafından iyi niyetlerle yapılan tüm görüşmeler sonuçsuz kaldıktan sonra vurularak ağır yaralanan Savcı Mehmet Selim malesef şehit oldu. Adliyeye bomba getirerek amaçlarını baştan belirleyen dış ülkelerin maşası teröristlerle anlaşılamayacağı zaten büyük olasılıktı. Kahpece, korkakca, şerefsizce, kalleşçe gerçekleştirilen bu eylemin savunuculuğunu her zamanki gibi DHKP/C li kansızlar yaptı.
Savunuculardan birisi de kansız siber terörist Redhack 'ti. Şu ana kadar Türkiye menfaatine 1 tane işi olmayan o*** çocuğu sözde hack grubu zaten tarafımızdan tüm herkese gösterilmek istenen safını açık açık belli etti. Daha önce Türk Telekom 'daki bir arızadan dolayı gerçekleşen internet kesintisini kendilerinin yaptığını iddia ederek kanıtlayamayan ve herkesi kendine güldüren gavatlar, bu kez de ülke genelinde birçok yerde gerçekleşen elektrik kesintisini kendilerinin yaptığını ima ederek her zaman ki mallıklarını teyit ettiler ve yine komik duruma düştüler.
Daha önceki yazılarımızdan bazılarına göz atmak isteyenler için:
http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/10/redhack-dhkpc-baglants.html
http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/07/redhack-teror-orgutu-dhkpc-pkk-mlkp.html
http://redhackgercegi.blogspot.com/2013/03/redhackin-herzaman-yaptg-uyanklk.html
http://redhackgercegi.blogspot.com/2012/08/redhack-kizilhack-kizilyildiz-pkk-dhkpc.html
Teknik olarak bir s***ten anlamayan, blogumuzun tüm yazılarında gerizekalı olduklarını tek tek kanıtladığımız bu teröristlere karşı dilimiz artık eskisi gibi olmayacak. Bu durumdan dolayı tüm okurlarımızdan özür diliyoruz. Bıçak kemiğe dayanmıştır, bu şerefsizlerin davalarından beraat ettirilmesi tüm Türkiye'de bu işin takibini yapan kişileri hayal kırıklığına uğratmıştır. Gerçekleşen bu terör olayının arkasından Redhack kansız soysuz, korkak ***lerin attığı twitler şöyle:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder