1 Temmuz 2013 Pazartesi

Redhack Terör Örgütü DHKPC-PKK-MLKP-Kürdistan




Pek birşey açıklamamıza gerek yok zaten video herşeyi açıklıyor.
Redhack terör örgütünün takip ettiği kişilerin kimler olduğunu görün.
Daha önce Redhack terör örgütünün PKK ve DHKP/C gibi birçok terör örgütüyle bağlantısına dair pek çok kanıtlar sunduk.
Bu son video ile köşeye iyice sıkışacak olan terör örgütü Redhack bakalım bundan sonra ne yalan açıklamalar yapacak ?
Terör örgütleriyle bağlantılarıyla ilgili daha önceki kanıtlardan bazıları aşağıda listelenmiştir:
Hacklenen msn adreslerindeki pkk, dhkp-c, mlkp, tikko, bdp (eski adı dtp) ve birçok illegal örgüt bağlantıları

Redhack üyesi olmak suçundan yakalanan ve medyada suçsuz olarak gösterilen pkk sempatizanları

Redhackin sahte mehdi Adnan Oktar'a saldırmasının gerçekteki nedeni (PKK karşıtı videoları)

Redhack ve PKKlı Cold Hackers bağlantısı

Redhack teröristlerinin organik bağı olan kızıl yıldız sitesindeki pkk bağlantıları

Redhack teröristlerinin hiçbir zaman saldırmadığı ve karşı durmadığı pkk sitelerini savunması

Ülkemizde pkk kansızları tarafından şehit edilen erler üzerine herkesi dansa davet etmesi

Redhack dosyasına bakan savcının dhkp/c , mlkp , pkk örgütleriyle bağlı olduklarını görmesi ( Savcı daha sonra değişti/değiştirildi!!!)

Kurucularından birkaçı ermeni kökenli olan Redhack terör örgütünün ayrışmayı körükleyen çalışmaları

Redhack teröristlerinin PKK ve diğer yasadışı örgütlerin izinden gitmesi

Redhack terör örgütünün eski röportajlarındaki kürdistan devrimi ve devlet düzenine silah kullanma itirafı

Redhack terör örgütünün eski röportajlarındaki DHKP/C , Tikko ve diğer örgütlerle bağlantısının itirafı

Redhack terör örgütünün halkı anarşi ve ayaklanmaya sevketmek için kullandığı pkk , dhkp/c teknikleri

Redhack terör örgütünün daha önce deşifre edilen dış ülke bağlantılarına ait yeni bir video

Redhack DHKP/C bağlantısı hakkında bazı önemli detaylar. Redhackin DHKP/C savunuculuğu



Tutuşunca videoyu şikayet ettiler. Sansürcü teröristler sizi :))) Videoların yenilerini upload edip daha güçlü geliyoruz.
Siz şikayet ettikçe daha da fazla yere upload edip geri gelecez bekleyin ;)
Madem bu videoda birşey yok neden Redhack şikayet edilip kapatılmasını istiyor ?
Anlayın artık ne kadar korktuklarını ne kadar tutuştuklarını. Bu korku size yeter !!
Madem videoda birşey yok Redhack neden takipçilerini korkutmaya çalışıyor ;)



Şikayet ettikleri videomuzun linki : http://www.youtube.com/watch?v=zgCIAjtC_kY


Halen bize inanmayan var mı ?..

16 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. evet size inanmıyoruz :))))

    YanıtlaSil
  3. baştan belirteyim ister inanın ister inanmayın aşağıda yazacağım tüm soru ve cümleler iyiniyetli olduğunuzu varsayıp yine iyiniyetle yazılmıştır.(vereceğiniz cevaplarda Mantık,İlkeli olmak,Vicdan,Bilim,İslam,Demokrasi,İnsan hakları,Dürüstlük ve en önemlisi Tutarlılık kritelerini göz önünde bulundurmanızı dilerim)
    1-bu çalışmayı hazırlayan siz hangi ideoloji ve siyaseti benimsiyorsunuz?(detaylı ideolojik doktrin/manifestosu ile)
    2-Siz akepeyi yöneten insanları savunmak adına mı redhackle ilgili bu çabayı sarf ediyorsunuz?(cevabınız evet ise size akepenin 100lerce çelişki ve yanlışı yanlışı seve seve gösteririm,cevaben sandıkta demokrasi iddiasında bulunursanız, mantık,bilim ve vicdan mertebesinde verecek çok güzel önerme ve örneklerim olacaktır.)
    3-cevabınız hayır ise yasamadan,yargıya,yürütmeden basına her konuda 76 milyon insanın hayatını etkileyen kudrette akepenin bütün bir toplumu ilgilendiren,etkileyen yanlışları gün gibi dururken,(sadece13 kişilik) redhack denen grup için gösterdiğiniz bunca emek ve çabayı neden akepe için göstermiyorsunuz ?(karşılaştırmada verebilecekleri etki ve zararlar orantısal olaral 1/10000 gibi bir ölçektedir)
    4-Yasama,yürütme,yargı,polis,ordu,diyanet,bakanlıklar,işadamları,basın şu anda tek bir insan yada grubun iki dudağından arasından çıkan cümlelere göre şekil aldığı her türlü muhalif fikirin sansürlendiği,yargılandığı ve cezalandırıldığı bir ülkede yaşayan insanların, hükümetin yaptığı haksızlık ve yanlışları dile getiren bir grubun kim olduğuna değil de ne söylediğine göre sevgi ve saygı duyması neden sizi şaşırtıyor?(bakınız redhack halk ve ulusal tv konuşmaları,youtube da bulabilirsiniz)
    5- Redhack ile fikir düzleminde hiç iletişime geçip Varsa haklı oldugunuz konularda sövmeden,saymadan,gerçekçi ve tutarlı fikirlerle konuşmayı ve dinlemeyi ve ikna etmeyi hiç denediniz mi?
    (yapılan her konuşmada verdikleri cevaplara ve sordukları sorulara ne hikmetse kayıtsız şartsız şuçlamayı iş bilenler,sövenler dışında laf edebilen çıkmıyor.Bu yüzden her geçen gün taraftar grubu artmaktadır.
    6-Bugün RedHack olur yarın başka bir oluşum olur farketmez Türkiyede göz göre göre yanlışlıklar yapılmaya devam edildiği sürece iktidarda olan (yani gücü elinde tutan) hangi parti olursa olsun,bakın bir kez daha yazıyorum hangi parti olursa olsun bu tip oluşumlara insanların ilgisi,sevgisi ve desteği olmaması,çıkış çözüm yolu aramaması eşyanın tabiatına aykırı değil midir?.İyigünler dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşlar sorularına cevap verir mi vermez mi bilmiyorum ama ben birkaçını cevaplayayım.
      izmirliyim ve izmir TGB lerde aktif görev alıyorum. siteye atatürk ve komunizm ile ilgili yayınları ben gönderdim ve yayınladılar. bu kişilerin yayınladıkları muhalif veya destek yorumlarının bir arada bulunması da benim bu bloga karşı bakışımı değiştirdi. bu blogun bahsettiği 14 editorün hepsinin aynı ideolojiyi benimsediğini de düşünmüyorum.
      Bunu farklı ideolojideki çevrelerin bu bloga desteğinden anlayabilirsiniz.
      2.si genel olarak blogta yer alanlara bakarsan siyasetten daha çok bu ülkenin yıllarca kanayan yarası terörizm karşıtı yayınlar bulunduğunu görürsünüz. dhkpc ile ilgili internette yayınlanan videolara bakarsanız destekçi çekmek için işlerine gelen ideolojilere yakın durdukları Allah'a inanmasalar dahi kuranı vs. kullanarak yandaş çekmek istediklerini görürsünüz. ben bu grubun israile savaş açtığını görmedim. ha anonymous vs. saldırdı gibi göründü bunlarda destek amacıyla bir oldu ama ortaya çıkan koca bir hiç. 1 tek doğru dürüst zararları yok. yalan dolan haberlerle prim yapmak istediler. ben her iki tarafı da takip ediyorum. şimdi biz sol hareketiz diye bunlar başta cazip geldi fakat gezi parkında 3-4 gün eylem yaptık bunların twitleri takip edince tamamen provokasyon ve molotof kokteyllerini polislere atın deyinceye kadar arttığını gördük. pkklıların cenazelerini gezi parkı cenazeleri olarak göstermeleri de cabasıydı tabi :@
      akpyi bizler eleştirmiyor muyuz sanıyorsunuz? iş teröre gelince herkesin birleşmesi gerekir bu redhack denilen dallamalar resmen terör örgütlüğü yapmakta dhkpc nin sanal uzantısı gibiler. inceleyin geçmişlerine bakın zaten görürsünüz reddetmiyorlarda. pkklısınız diyenlere siz pkk ile anlaşmadınız mı cevabı veriyorlar. bu demektir ki bunlara pkklı diyen herkesi akpli görmek ve pkklıyız evet ama sizle barışta değilmiyiz demek. ben bunların samimiyetine zerre kadar inanmıyorum.
      2-3 sorularınızda dediğim gibi bu kişilerin gördüğüm kadarıyla ortak noktası teröre karşı birleşmeleri ve farklı ideolojidekilerin başka alanlarda ne gibi çalışmaları var hükümete karşı ne gibi eleştirileri var bilemeyiz. eğer onlar bu blogta yer alsaydı eminim ki kimse de bu blogta terörün anlatıldığı noktasında durmaz siyasi konularda yorumlarda birbirimizi yerdik! aynen şuan haber sitelerinde olduğu twitterde olduğu gibi !
      4.noktada sansür ve baskı altına almakla ilgili söylediklerinize katılmakla beraber üstte belirttiğim gibi dhkpcyi biraz araştırırsan her kesime sempatik gözükmek için bu yolları izlediğini zaten görebilirsin.
      milliyetçi destek verenler biraz takip etse bu grubun geçmişte milliyetçi hareket partisinin sayfalarını hacklediklerini görebilirler.
      ve faşizm ile suçladıklarını görebilirler aynı grup bizim tgbnin sitelerinden birine de 2005 yılında bizzat şahit olduğum bir saldırı yapmıştır :@
      5.sorunuza gelince ben ve arkadaşlarım bizzat atatürk pkk dhkpc ile ilgili görüşlerini öğrenmek ve aklımıza yatarsa destek vermek istediğimizi söylediğimizde cevapsız kaldığımız gibi engellendik. bu da işlerine gelmeyene cevap vermediklerinin işlerine gelen saçma insanlara da cevap verip bakın biz böyle salaklarla uğraşıyoruz demek istediklerinin göstergesidir !
      6. maddenizde bu ülke de terörün başı ezilmedikçe hiçbirimiz refaha ulaşamayız. bu ülkede biz solcuların yaşama hakkı olduğu kadar sağcılarında yaşama hakkı olduğunu düşünürsek ve birbirimizin görüşlerine saygı duyarak muhalefet yapmayı bilirsek o gün redhack gibi neydiği belirsiz gruplara ihtiyacımız olmayacaktır emin olun.
      redhack grubunun geleceğini ben hiç iyi görmüyorum.
      hükümete karşı diye ben cebime giren paranın azken daha da azalmasını istemem. çünkü bu ülke savaş durumunda birbiriyle kenetlenmesini de bilmiş muhalefeti kenarı koymayı her zaman öncelik görmüştür.
      devletin bekâsı herşeyden önemlidir.
      söz konusu vatansa gerisi teferruattır der Atatürk!

      Sil
    2. Abi çok güzel yazmışsın bu ülkeyi iç savaşa sokmak isteyen bir örgütle mücadelede sağcı solcu olmaz bu redhack denen 13 zibidi kendini bir bok zannediyor heryanımız terör oldu sanaldamı uğraşacak devlet meclistemi uğraşacak dağdamı eskiden 1 kulvardan giden savaş 3 kulvara döndü ben bir AKP'liyim ilk defa bir solcudan bukadar güzel mizahi bir dilde gördüm yorumu teşekkür ederim demekki TGB'de böyleleride yetişiyor :)

      Sil
  4. adamsınız bu kadar şeyi okuyupta gerçeği göremeyenlere :) diyecek birşeyim bile yok.
    ki zaten böyle birşeyi siz yapmasanız ben yapıcaktım redhackin böyle oldugunu daha televizyonda ilk gördüğümde anlamıştım ki benim gibi biri içinde bunu anlamak hiçte zor değil aldığım eğitim ve tecrübelerime de dayanarak savunduğunuzun doğru olduğunu biliyorum ve tamamen arkasındayım sizi destekliyorum :) ülkemi seviyorum ve vatanıma dil uzatanlarıda affetmem affettirmem sizde affetmeyin avlayın bunları teker teker . İnşallah yakın zamanda herşey gerçek yönleriyle bir bir ortaya çıkıcak herkes bilicek neyin ne olduğunu

    YanıtlaSil
  5. körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşsunuz. Redhack'e kurban olun siz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seninde redhackinde amk sırf akpye karşı diye her önünüze gelen gruba domalmayın

      Sil
    2. seninde redhackinde amk sırf tayyip itine karşı diye her önünüze gelen gruba domalmayın

      Sil
  6. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. level 7 de bunlatrı yazacak zaman bulamayacaksınız!

    YanıtlaSil
  8. Redhack için gerçek savunma yapmayıp PKK lı olduğu gerçeğini inkar edemeyeceklerini bilenler, REDHACK e kurban olun derler. Ama daha derin bir boyutu vardır. Redhack in hiç bir zarar verici eylemliliği olmamasının sebebi aslında Devlet ve PKK nın ortak çalışmasındandır. Redhack AKP nin yürüttüğü gibi görünen PKK Açılımı projesinin sol yüzüdür. AKP nin olağan muhalefetle karşılaşacağı bu politikasında Redhack in Muhaliflere sinsice Kürtçülük ve bu konuda "sözde" haklılık aşılaması amaçlandığı için HALKTV ile beraber dayatılmaktadır. AKP nin Kürtçüleştirilmiş tabanı ile Muhalefet in Türkçüleşmiş tabanı şeklinde bir kamplaşma akp yi yıkacağı için Redhack ve Gezi eylemlerindeki DHKP-C ve PKK bizim cephemizi zehirlemiştir. Böylelikle aslında kendisi terörist koruyucusu olan AKP Türkçü Terör karşıtı kampta gibi görülebildi. AKP ye karşı organize edilen tüm saldırıların aynı anda REDHACK de de yöneltilmesi ve Açılım ın çökertilmesi için çalışılmalıdır. Şu anda HALKTV Mit Planlaması doğrultusunda Atatürkçü Kesime Mazlum Kürtler Mazlum PKK propagandası yaparak AÇILIMA desteği artırmaktadır.

    YanıtlaSil
  9. Dhkp-c değilde Thkp-c olmasın Redhack'in savunduğu. Yanlış anlamayın ama Redhack ne Pkk işbirlikçisi nede Atatürk düşmanıdır. Redhack her zaman halktan yana olmuştur bu yaptığı eylemlerde çok açık. İşine gelmeyen kesimin sizleri kandırmasına izin vermeyin !

    YanıtlaSil
  10. Siz daha bilgisayar kullanmakta zorlanan kamu veya özel sektör çalışanlarının açıklarını kullanarak hack yapmaya hack mi diyorsunuz :) Yada deneme 12345 şifresiyle sisteme girmeyi yada benim bilmem neremle yazabileceğim basit hack yazılımlarıyla saldırmayı hack yapmak mı zannediyorsunuz. Bunların yaptıkları lamerlikden başka bişey değil. Ha asıl amaçları zaten belli.. Başka söze gerek yok.

    YanıtlaSil
  11. Ulan TG den bahsediyorsun sikik. Dünya üzerinde TG kadar google, microsoft ve hotmail ' e ait siteleri hackleyebilen bir grup daha var mı? TG'ne lamer diyebilmeniz için sizin TG'nin icraatlarının en az 2-3 katı icraatınız olması gerekir! Boş boş konuşup db şişirmeyin hadi yol alın! ADAMSIN TG!

    Redkek lamerdir! Hack dediğin olay da index olmadan olmaz!

    YanıtlaSil
  12. Ellerinize sağlık RedHack gerçek hackingden anlamayan lamerler topluluğu ve ondan da önemli terörist köpeklerdir kardeşim burada yazdıklarını ben de insanlara anlatmaya çalıştım anlamadılar ellerine sağlık bu cahillikle savaşında Allah yar ve yardımcın olsun.

    YanıtlaSil