9 Temmuz 2012 Pazartesi

Redhack Harun Yahyanın Websitelerini İşte Bu Video dan Dolayı Hacklemiş

Toplumun birçok kesimi tarafından sevilmeyen , hatta bizim blogumuz tarafından da desteklenmeyen Harun Yahyanın websitelerine Redhack terörist grubu geçtiğimiz yıllarda saldırmıştı.
Harun Yahya
nın en fazla dışlandığı zamanlarda toplumun bir çok kesiminden bu hareketiyle toplumda sempati kazanmaya çalışan Redhack terörist grubu , Harun Yahya ya bakın aslen ne gerekçeyle saldırmış ?
Redhack terör örgütünün kirli planlarında toplumun sosyalist kesimini ele alarak , destek çekme çabasının yanında diğer kesimlerin de ortak yanlarını bularak hem kendi çıkarına hem de bazı kesimlerin çıkarlarına iş yapmakta varmış. Bunların örneklerinden bir tanesi de araştırmalarımız sonucu elde ettik.
Redhack grubu Sivas Katliamının yıl dönümünde Sahte Mehdi Adnan Oktar ın websitelerine saldırmıştı. Harun Yahya nın websitelerine saldırma gerekçesini ise kendisini Mehdi olarak nitelendirmesi , Darwinist ve Sosyalist değerlere saldırması olarak nitelendiren Redhack in siteleri hacklemesinin nedeninin Harun Yahya nın hazırladığı aşağıdaki video ve aşağıdaki videonun benzeri hazırlanan diğer videolar olduğu ortaya çıktı...
Video da, PKK nın ve bebek katili Abdullah Öcalan ın sosyalist ve komunist kimliği altından beyinleri yıkama girişimi ve dini değerlerle alay edişi deşifre ediliyor.



http://www.youtube.com/watch?v=jOlQgr93yW4

http://www.youtube.com/watch?v=pUK6BYD3qbM

http://www.youtube.com/watch?v=xWLUUxSEcjk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder