9 Temmuz 2012 Pazartesi

Redhack Neden Terör Örgütü İlan Edildi ? Pkk ile İlişkisi Ne ?

Elde ettiğimiz bir bilgiye göre Redhack terör örgütüyle bağı olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz aylarda yakalanan 7 kişiden biri olan ve şuan cezaevinde bulunan Batman doğumlu Gökay D. nin 2000 li yıllarda Redhack grubunun yönetim kadrosuna üye olduğu ve bu grubun amacı doğrultusunda eylemler yaptığı belirlendi. Aynı zamanda PKK sempatizanı olduğu belirtilen Gökay D. nin PKK yı öven açıklamalarını da toplumdan gizlemediği öğrenildi.Geçtiğimiz günlerde Redhack dosyası ile ilgilenen savcılık, Redhack in dosyasının Terörle Mücadele kapsamında değerlendirilmesini istemişti.
Savcılığın bu kararı almasında , Redhack hakkında bir çok bilgiyi elinde tutan eski üyelerinden Gökay D. nin ve diğer tutuklanan kişilerin verdiği ifadelerin etkili olduğu öne sürülüyor.
Savcının aldığı karardan sonra dalga dalga yayılan Redhack Terörist Örgütü haberlerini bazı Redhack taraftarı basın yayın organları bilinçsiz bir şekilde alay konusu edinmiş ve Redhack Terör Örgütünü aklamaya çalışmışlardı. 97 den bu yana kredi kartı dolandırıcılığı dahil tüm pis işlere karışmış olan Redhack in çalıntı kredi kartları kullanılarak PKK taraftarı website isimleri satın alındığı ve bu siteler üzerinden propaganda yapıldığı ileri sürülüyor.
Önümüzdeki günlerde yakalanan üyeler ile ilgili de haberleri araştırmalarımız doğrultusunda yayınlayacağız.
PKK menfaatine çalışan Redhack Terör Örgütü nün son zamanlarda PKK ilişkisini gizlemek için maske olarak kullandığı sosyalist kimliğine büründüğü ve sözde halkın yanında gibi göstermeye çalıştığı eylemlerinin olduğunu çoğu kişi biliyor fakat Redhack teröristlerinin kirli geçmişi tüm olayları örtmeye yetmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder