18 Temmuz 2012 Çarşamba

Terörist Redhack ve PKKlı ColdHackers Bağlantısı

Daha önce hacklenen msn kişi listesinde bir çok PKK terör örgütünden kişileri barındıran Redhack terör örgütünü çıkmaza sokacak ekstra bir bilgi daha gün yüzüne çıktı.
PKK nın sanal saldırı timlerinden Coldhackers üyelerinden olan ve daha önce Maliye Bakanlığının internet sitesine saldırdıklarında siteye sözde kürdistan bayrağını ve bebek katili Abdullah Öcalanın videosunu koyan Batman doğumlu FuNNeRBoY ve Redhackin hacklenen msn adresindeki kişi listesinde bulunan DANG3R nickli PKKlı arkadaşının Redhack terör örgütüyle bağını pekiştiren bir dialog ele geçirildi.
Dialogta Redhack teröristleri temkinli davranıp arkadaşları olarak verilen isimleri tanımazdan geliyor ve o kişiyi takip ederek özelden mesaj yazmasını istiyor. Bilgilerin/Konuşmaların açıktan konuşulmasının kendilerini sıkıntıya sokacağının farkına varan Redhack teröristleri olayı arka planda hemen örtpas ederek konuyu değiştiriyor.






Ekran görüntülerinde Redhack teröristleriyle iletişime geçen Funnerboy takma isimli kişinin kardeşinin Redhack ile özel mesajlarda ne konuştuğu henüz netlik kazanmış değil. Ama bazı tahminlere göre abisinin ilettiği bazı bilgilerin yanında , abisinin serbest bırakılması için Redhackten eylem istediği de tahmin ediliyor.
Daha önce bazı devlet ve Türk sitelerini hackleyen faşist Funnerboy nickli (gerçek ismi Umut Yıldırım) PKKlının kardeşi twitter mesajlarında, abisi ile birlikte maliye bakanlığı websitesine saldıran diğer PKKBy_Siverekli takma isimli kişinin de şu an abisi gibi hapiste olduğunu da dile getiriyor.

Ekran görüntülerinde bahsedilen PKK Funnerboy ve yine ekran görüntülerinde adı geçen PKK DANG3R nickli teröristin Redhackin hacklenen msn kişi listesinde yer aldığı linke buradan ulaşabilirsiniz.

Maliye Bakanlığının daha önce hacklenmesiyle ilgili Kaynaklar :
http://www.haber7.com/haber/20111109/Maliye-Bakanligi-PKK-saldirisi.php

http://www.medyafaresi.com/haber/70538/guncel-maliye-bakanligina-hacker-soku-pkkdan-siber-saldiri.html

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19196582.asp


Takma isimlerin geçtiği index görüntüsünün katil Apo'nun üzeri montajlanmış ve index yazılarının silinmiş bir hali :
http://www.imagesturk.net/images/pxtEc.jpg


Redhack Terör Örgütü dosyasıyla ilgilenen Savcı , yakalandıkları iddia edilen ve Kocaeli'de yaşadığı tahmin edilen Redhack saldırılarında görev almış  Batman doğumlu PKKlı Umut Yıldırım'ın ifadesine ileriki günlerde başvurabilir.
Daha önce yine blogumuz tarafından ortaya çıkarılan bir haberde , dosyayla ilgilenen savcının Redhack terör örgütü eski üyelerinden PKK sempatizanı Gökay D. nin verdiği ifadelerine dayanarak Redhackin terör örgütü olduğuyla ilgili bazı gerçekleri ortaya çıkardığından bahsedilmişti.
Bu haberle ilgili detaya buradan ulaşabilirsiniz.


Redhack her ne kadar saklasada geçmişindeki pisliklerinden kurtulamıyor ve her bir kirli çamaşırı tek tek gün yüzüne çıkıyor.
Redhack için halk bahane
Devleti bölme hayalleri şahane!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder