11 Temmuz 2012 Çarşamba

Kızıl Teröristlerin Provakasyonlarına Rağmen Çığ Gibi Büyüyoruz

PKK terör örgütünün psikolojik destek ekibi terör örgütü olduğu bir çok yönden kanıtlanan Redhacke karşı blogumuz günden güne çığ gibi büyüyor.
Elde edilen yeni belgelerle bu Redhack terör örgütünün PKK ile nasıl iş birliği yaptığı gözler önüne seriliyor.
Türküyle , Kürdüyle , Lazıyla , Çerkeziyle , Müslümanıyla , Gayri Müslümüyle , Sağcısıyla , Solcusuyla her kesimden destek alan blogumuzdaki belgelere güvenen halkımızdan kardeşlerimizin Redhack Terör Örgütünün gerçek yüzünü görmesiyle Redhack Terör Örgütü günden güne eriyor ve yok olmaya mahkum bırakılıyor...
Çıkmaza giren PKK terör örgütünün yaptığı gibi çeşitli provakatif haberlerle ve eylemlerle muhaliflerini bastırma çabasına giriyor.
Eski hesabından daha fazla reklamlarla tanıtımını yaptığı yeni Twitter hesabının eskisinden daha az destek görmesinin nedenini biz, halkın bunların gerçek yüzünü görmesi ve PKK ile bağını çözmesi olarak yorumluyoruz.
Bu ülkede hala terörizm ve anarşi ile tutunabileceğini , çeşitli oyunlarla devlet kurumlarını yıpratabileceğini sanan Redhacke olan destek günden güne azalıyor ve ne yapacağını bilemez halde takipçilerinin eleştirilerine artık hakaretlerle ve aşağılayıcı sözlerle karşılık veriyor.
Bu yaptığı hareketler nasıl mahvolduklarını görmeniz açısından örnek teşkil etmektedir.
Blogumuzu hiçbir hack eylemiyle durduramayan Redhack teröristlerinin bize karşı yapabileceği tek şey karalama haberlerdir. Fakat halkımızın iddialara değil gerçek kanıtlara bakacağı bir gerçektir ve HALKIMIZ bizde ki belgelerin de yardımı ile objektif bir gözle bakarak Redhack terör örgütünün PKK ile bağını çözmüştür.

~ Blogumuz Türkiye'de yapılan haksızlıklara karşı ses çıkarılmasına , muhalif seslere asla karşı durmaz. Aksine olması gereken katkılar olarak görür ve destekler. Fakat hiçbir şekilde anarşiyi desteklemez.
Türkiye devletinin eksik yönleri ve sorunları elbette vardır fakat bu sorunlar; devletin polisine , askerine molotof kokteyli atarak çözülemeyeceği gibi devletin websitelerine saldırarakta şu ana kadar çözülememiştir ve asla çözülebileceği iddia edilemez.
~ Blogumuz Türkiye'de aktif terör saldırıları yapan PKK yı lanetler ve hiçbir şekilde destek vermez fakat karşı cephede bulunan Redhack terör örgütü, PKKterör örgütü olarak kabul etmez ve PKK nın eylemlerini destekler!..
~ Blogumuz Türkiye'de Redhack terör örgütüne karşı cesur bir duruş sergileyen tüm grup ve kişilere karşı eşit mesafededir ve daima yaptıkları eylemleri destekler. Belirli bir grup , kişi , makam , organ vb. yapıyla bağı asla yoktur , piyasada bulunan iddialar kanıtlanamayan karalama girişimlerinden başka bir şey değildir. Editörlerimiz teröre karşı omuz omuza savaşan gönüllü bireylerden oluşur ve terörden bıkmış olup çözüm isteyen her siyasi görüşten kişileri içerisinde barındırır.
~ Blogumuz Hiçbir şekilde maddi bir çıkar beklemez , reklam ögeleri barındırmaz ve bu şekilde teklifleri kesinlikle reddeder. Amaç olarak Redhack terör örgütüne karşı gerçekleri ortaya çıkarmayı ilke edinir.
Halktan kişilerin Redhacke karşı mantıklı söylemlerini barındırır ve halktan kişilerin kafasında ki soru işaretlerini halkın diğer tarafına yansıtır. Böylece kitlesel bilinçlenmeyi ön plana çıkarır.
~ Redhack Gerçekleri blogumuz desteğinizle daha da büyük kitlelere ulaşacaktır.
Redhack teröristlerini bilinçsiz olarak savunanlara karşı blogumuz kaynak olarak sürekli var olacaktır.
Redhack teröristlerinin PKK terör örgütü ile bağını bilmeyen bir tek kişi bile kalmayana dek yayınlarımız kesintisiz sürecektir.

Redhack halkı kandıramayacak!
Karşınızda
artık sağcısıyla , solcusuyla bilinçlenen bir halk var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder