12 Temmuz 2012 Perşembe

Redhackin Anonymousa Yalvarmasının Nedeni

Redhack Terör Örgütünün son hamlesi dünyada belirli bir ün yapmış olan Anonymous grubundan destek istemek...
Kendileri hakkında çıkan haberleri çarpıtarak dış basına servis eden Redhack terör örgütünün son hamlesi oldukça düşündürücü.
Türkiye içerisinden yeni açılan Twitter adresinin reklamını yeterince fazla yapmasına karşılık bir türlü eski takipçi sayısına ulaşamayan Redhack terör örgütü PKK ile bağı deşifre edildikten sonra iyice çıkmaza girdi. Günden güne eriyen Redhack teröristleri , popülerliğini arttırmak ve Twitter takipçi sayısını arttırmak amacıyla işe koyuldu.
Daha önce de aynı şekilde planlar yaparak "arkamızda bakın şu kadar kişi var" imajı vermeye çalışan şiddet yanlısı Redhack terörist grubu bu sefer gözünü dış bağlantılı hackerlar üzerinden prim sağlama işine dikti.
Anonymous grubundan bireylere sürekli kendilerinin videolarının yayınlanması için resimler ve yazılar gönderen Redhack amacına ulaştı ve özgürlükleri savunduğunu iddia ederek Anonymous grubundan bazı kişiler tarafından kabul mesajı gördü.
Redhackin burada ki amaçlarında
1.si uluslararası arenada popülerliğe ulaşarak haklılığını kabullendirmek var.
2.si ise mesajlarının uluslararası hackerlar arasında yaygınlaşmasını sağlayarak Twitter popülerliğini arttırmak var.
Twitter popülerliğini arttıran Redhack böylece muhalif kişilerden eleştiren twit hesaplarını kısa sürede suspended yaptıracak hale gelecek. Ve bizi destekleyen şu kadar kişi var kozunu sürekli oynayacak.
Hesabın takipçi sayısını gören bir çok kişi de bu oyunu başta farketmeyerek takibe alacak.
Redhack grubuna destek veren kişilerin hepsinin Türkiye içerisinden olduğunu sanan bazı kişilerde kendini bu grubun bedava reklam yapanları arasında bulmuş olacak.
Redhack , "PKK Terör Örgütüdür" diyemiyor.

Redhack , Bu sözcüğü Twitter dan söylemesini isteyen takipçilerini de engelliyor.

Halen Redhack teröristlerinin PKK lı olmadığını düşünenler testini ücretsiz yapabilir ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder