9 Temmuz 2012 Pazartesi

Kınanmışız!..

Terörist Redhack ve bu teröristleri destekleyen , kısaltması ABD olan Alternatif Bilişim Derneği adında ki dandik bir dernek tarafından korku toplumu oluşturma bahanesiyle kınanmışız.
(Sözcükler bu derneği ne kadar ciddiye (!) aldığımızın göstergesi olarak özenle seçilmiştir.)
Yani kısaca ABD tarafından kınanmışız :D
Bu bizim için onurdur diyerek bazı Rusya yanlısı , PKK yandaşı gruplara benzemek yerine bu bizim için onur değil tamamiyle komik ve kâle alınmayacak kadar vahim bir açıklamadır diyoruz.
Kısacası "Bu isimde bir dernek adını duymayan arkadaşlar bakın böyle bir isimde de dernek var ha" mantığıyla sözde redhack gibi aşağılık , haysiyetsiz bir grup üzerinden prim yaparak adını duyuracak ve ileride ki plan ve projeleri için bulunmaz bir kitle çekme çabasına girecek.
Bu dernek, Redhack teröristlerinin ; masum , görevi halkına hizmet etmekten başka birşey olmayan vatandaşların kimlik bilgilerini yayınlamasını da son derece doğal görerek toplum yararına görülebilecek yanlarının olduğunu da savunuyor.

Yani demek istedikleri : "Evet tamam PKK bir terör örgütüdür fakat onlar sayesinde askerimiz de sürekli yetişiyor , şehit versekte askerlerimiz sürekli hareket halindeler eğitiliyorlar... Bu toplum yararına bişeydir"

Bu vahim açıklamadan sonra bir de ortada söz konusu olan, zavallı küçük , minicik , toplum yararına elle gösterilecek icraati bile olmayan bu dandik derneği kaynak göstererek bu derneğin haberini yaymaya çalışan terörist PKK yandaşı Redhack var.
O kadar alçalmışlar , o kadar küçülmüşler , teröristlik damgası o kadar ağırlarına gitmiş ki terörist olarak gösterilme nedenlerini bile korku toplumu yaratma bahanesi adı altında hala kendilerinin reklamını yapmaya uğraşıyorlar. Bu ülkenin savcısı sizin terörle bağınızı çözmüşse , bekleyin vatandaşın tümünün de görmesi yakındır!
Ama vatandaş artık gerçekten uyanıyor , sizin ne olduğunuz ne yapmaya çalıştığınız herşey gözler önüne seriliyor!..
97 den bu yana masum kalmayan Redhackin , nasıl hamurunun toplum önünde değiştirilmeye çalışıldığını, tüm kirli tarafını , terör örgütüyle ilişkisini , bilişim sektöründe uzun yıllardır işin içerisinde bulunan tüm kişilerin bildiği gibi tüm herkes te bilecek!..
Siz masumuz desenizde , PKK yı terör örgütü kabul etmeyen bir grup hiç bir zaman masum değildir!
Siz masumuz desenizde , Vatandaştan yanayız deyip vatandaşın bilgilerini ulu orta yayınlayan grup hiç bir zaman masum değildir!
Siz masumuz desenizde , Emniyet sitesinden aldığı bilgileri PKK nın haber sitesi olan ANF ye gönderen grup hiç bir zaman masum değildir!
Siz gibi aşağılık teröristleri masum gören dandik dernekler bilsin ki planlarınız tutmayacak!
Siz gibi aşağılık teröristleri haklı gören , teröristliğinizi basite alan haber siteleri bilsin ki güçleri sizi aklamaya yetmeyecek!
Siz gibi aşağılık teröristlerin gerçek yüzünü göremeyen vatandaş bilsin ki olay savcının gösterdiği çekiç & orak olayı değil yakında tüm herşey gün yüzüne çıkacak!
Redhack ! Siz gibi aşağılık teröristler bilsin ki devleti yıpratma planlarınız hiç bir zaman tutmayacak!
Sağcısıyla , Solcusuyla , Türküyle , Kürdüyle , Lazıyla , Çerkeziyle, Hristiyanıyla , Müslümanıyla  , Yahudisiyle , Dinsiziyle bu devlet ilelebet payidar kalacaktır!..

1 yorum:

  1. helal olsun size. ellerinize sağlık arkadaşlar. bizlerde sizinle beraberiz.

    YanıtlaSil