12 Temmuz 2012 Perşembe

Moldova'da orak-çekiç yasaklandı - Komunizm Gol Yedi

Kızıl Hack kanlıdır...
Taraftarlarından bir çoğu şiddet eğilimli olan Redhack terör örgütüne tokat gibi gelecek bir cevapta Moldovodan...
Her defasında övdükleri komunizmle ilgili Moldova meclisi bugün tarihi bir karar aldı.

Moldova Parlamentosu, Sovyet döneminde öldürülen binlerce insanın anısına saygı amacıyla komunizm in simgesi aynı zamanda Redhack ve PKK Terör örgütlerinin de ortak simgesi olan orak-çekiç sembolünün kullanılmasını yasakladı.
Komünist Parti lideri Vladimir Voronin, kararı Anayasa Mahkemesi'ne götüreceğini açıkladı. Voronin, hükümeti, ülkeyi 2000-2009 yılları boyunca yöneten komünistleri saf dışı bırakmaya çalışmakla suçladı. Tasarı, 101 üyeli parlamentoda Avrupa yanlısı koalisyona bağlı 53 milletvekilinin oylarıyla kabul edildi.
Komünizmi 21 yıl önce terk eden Moldova'da komünizmle ilgili semboller hâlâ sıkça kullanılıyor.

Kaynak : http://www.trtturk.com.tr/haber/moldovada-orak-cekic-yasaklandi.html
Blogun öznel yorumu :
Anlayacağınız herkes komunizmden bıktı birileri hala komunizm getireceğiz devrim getireceğiz diye uğraşıyor.
Eli kanlı PKK her gün bu ülkenin başına geçip kendi muhaliflerinin cesetlerini kan denizinde yüzdürme hayalleri kuruyor.
Psikolojik baskılarla da Redhack gibi terör örgütleri üzerinden satranç oyunu oynuyor.
Bu ülke , PKK - KCK - Redhack gibi ne örgütler gördü.
Oynanan oyunlar hep aynı...
Gerçek savaşta yenemediğiniz gibi psikolojik savaşta da yenemeyeceksiniz. Ülkemiz sizin gibileri tarihe gömecek kadar güçlüdür!
Birileri hala olayı basite alarak , ironi haline getiredursun.
Biz yılmadan Redhack gibi grupların PKK ile ilişkinizi halka göstermeye devam edeceğiz.

2 yorum:

  1. birkac ay daha popi olurlar sonra herkes baska toy bulur. shiftdelete sitesinde yayinlanan redhack videolari (avukatlarin yorumlari) falan cok sacma. kimisi teknik kismina bakiyor, kimisi düsünce seyine. pkklilar o yönden destek veriyorlar, avukatlar, gazetelerde köse yazarlari sirf yazabilmek icin, teknik yönünden bakip hic bilmedikleri seyler hakkinda yorum yapiyorlar. dün gece avukatin biri cikmis "twitterin rh nin accountunu kapatmasi dogru degildi bla bla" seyleri sacmaliyordu. hepside okumus kültürlü insanlar ha birde, hersey ortada, rhnin logosuna bakip onlari iyi biri olarak gören biri varsa ya pkklidir yada cahilin önde gidenidir. herkes rhi aslinda kendi cikarlari icin kullaniyorlar (; toy gibi oldular. avukatlar bile oturup video cekip yorum yapiyorlarsa herkes rhyi kullanip kendini piyasada "hey ho ben burdayim, avukatim, bilgiliyim" gibisinden gösterme cabalarina giriyorlar. + herkes kendi cöplügünde ötermis, rh asla reelde söz sahibi olamayacaktir, sikiyorsa türkiyede desinler twitterda yazdiklarini, adamlari linc ederler. 15-20 bin kisi ne ki? bircogu fake accounttur hatta. aslinda onlari pek ciddiye alanda yok, sadece basin, gazeteciler bunlarin böyle götlerini kaldiriyorlar. onlar anca fransada öterler, twitterda bile konusamiyorlar göt korkusundan. twitter cok iyi yapti ve rh accountunu kapatti. usa, canada gibi yerlerde mahkeme kararlariyla birkac kisinin twitter accountlarindan icerik sildirmek, hatta hesap kapatirmak isteyen mahkeme kararlari var, twitter onlari kapatmazken, redhacki kapatti. twitter bile rh eziklerini sevmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kübra hanım herşeyi özetlemişsiniz.
      Görüşlerinize katılmamak elde değil.
      Aslında basın da da bunlara olumlu olarak yer veren çok kimse yok. Sadece kendi çevresinde ki kişilerin açtığı sitelerde haberlerini yayarak bişey yapmaya çalışıyorlar.
      Bunları destekleyen belli başlı gazeteler var aslında bunları popüler eden de onlar.
      Hurriyet , Radikal falan.
      Bunlar hakkında olumlu haber yayınlayan sitelerin takipçileri zaten çok fazla değil.

      Sil