17 Temmuz 2012 Salı

Osym Sitesi Çöktü - Anonymous ve Redhackin Yeni Numarası

OSYM sitesi sabahın erken saatlerinde erişilemez durumdaydı. Bunun nedeni ise her zaman olduğu gibi OSYM sisteminin sınav sonuçlarını bekleyen ve siteye girmeye çalışan milyonlarca kullanıcının hepsine aynı anda cevap verememesiydi. Bundan dolayı da sistem , her yıl aynı sorunu yaşadığı gibi geçici süre çöktü.
Her yıl olan bu olayı kimse sahiplenmezken son yıllarda türeyen bazı terörist lamer bozuntuları bu olaydan da prim sağlama yoluna girdiler.
Genelde 15 dk aralıklarla olan bu çöküntünün sebebini , lamer oldukları "tüm sorunları yapan biziz , her şeyi biz yaptık" demesinden belli olan bazı gruplar tarafından üstlenildi.
Fakat burada üstlenmelerinin sebebi aslında her zamanki amaçlarından biraz daha farklı.
Eğer Anonymous grubunun böyle bir saldırıyı gerçekten yaptığını düşünürsek bunların saldırıları dış ülke ip aralıklarını geçici bir süre engellemeyle saldırılar her zamanki gibi son bulacaktır.
Çünkü devlet sitelerine anonymousun her saldırı sonrası bu önlem alınınca Anonymous gibiler nedense sönüyorlar :)
Bu çökmenin kaynağının vatandaşımızdan olduğunu düşünürsekte bu çöküşü ikiye , üçe... katlamak için Redhack terör örgütünün bir sonraki uygulayacağı adım bu çökmeyi üstlenerek yandaş haber sitelerinde yaymak ve daha fazla kullanıcının OSYM sitesine girmeye çalışmasını sağlamaktır.
Bu şekilde Türkiye sınırları içerisinden giriş yapmaya çalışan kullanıcı sayısı katlanarak artacak ve OSYM sistemi çok fazla istekle nefes alamaz duruma gelecektir.
Siz siz olun bu tür oyunlara gelip OSYM nin sitesiyle alakanız yoksa LYS sonuçlarının açıklanacağı bugün OSYM sitesine girmeye çalışmayın ;)
LYS sonuçlarını bekleyen masum onca öğrencimizin stresine bir de kendinizi ekleyip ahlarını almayın.
Sözde halkın yanında olan Redhack terör örgütü halkın çilesini katlamaya devam ediyor ve kendi yaptıklarıyla açıklamaları çelişir hale geliyor.
Redhack terör örgütünün bu planları şunu gösterir :
DDOS (Siteye açılmaz duruma getirme) saldırısı bilgiyi engellemeye yönelik bir sansürdür.
Sansüre karşıyız derken sansürü savunmanız sizin birer ahmak olduğunuzun en kesin kanıtlarındandır.
Redhack teröristleri biz sizin PKK , DHKP/C gibi örgütler ile bağınızın yanında bu şekilde lamer oyunlarınızı da halka göstererek ne basit planlarla dolu olduğunuzu da gösteriyoruz!
Zırlasanızda , yalvarsanızda bu blogun yalanlarınızı ortaya çıkarmasını engelleyemeyeceksiniz ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder