16 Temmuz 2012 Pazartesi

Redhack Sonunda Zırladı

Bir mahsun mor menekşe ağlıyor mu ne ?

Blogumuz kuruluşundan itibaren Redhack terör örgütüne "PKK Terör Örgütüdür" sözünü dedirtmek için uğraştı fakat bir türlü bu konuda başarılı olamadı.
Günden güne terörist olduklarını açıkca belli etmeye başlayan Redhack Terör Örgütü iyice kızmaya , saldırganlaşmaya ve gerçek yüzünü göstermeye başladı ve sonunda ağlamayı tek yol olarak gördü.
Soruyoruz hani tek yol ağlamak değil de devrimdi ? :)
Fakat bugün geldiğimiz nokta itibariyle 1 ay içerisinde binlerce takipçi alarak Redhack teröristlerinin gerçek yüzünü halka göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu blogun yayınlarında ki gerçeği görerek Redhack teröristlerinin PKK ile bağını çözüp desteklerini bırakan bir kişinin bile olması bizim asıl amaçlarımızın yanında bizi sevindiren durumların başında gelir.

Peki bu Redhack terör örgütüne ne yaptınız da bu kadar ağladılar , bu kadar zırlayarak yaygara kopardılar diye sorarsanız:
- Hackledikleri sitelere BDP li milletvekillerinin sözlerini koymasının özel bir nedeni var mı diye sorduk.
Faşist olduk...
- Neden bebek katili PKK yı terör örgütü olarak kabul etmiyorsunuz , sizi destekleyenlerden böyle sorular gelince neden o kişileri engelliyorsunuz , sesini kısmaya çalışıyorsunuz? diye sorduk.
Yine Faşist olduk.
- Neden asıl emperyalist ülkelerin websitelerini hacklemiyorsunuz? diye sorduk.
Ahmak olduk.
- Ele geçirilen şeylerin halkın kişisel bilgileri olduğunu ve bunların özel bilinmeyen bilgi olmadığını , PKK lı teröristleri şikayet eden kişilerin bilgilerini yayınlamanın sadece PKK ya hizmet edeceğini savunduk. Neden halktan yanayız diyerek bu bilgileri PKK nın yayın organı Fırat Haber Ajansına gönderiyorsunuz ? diye sorduk.
Biz hayin olduk...
- Sürekli bedava yerlere sığınıyorsunuz o yerler hacklenince de ağlıyorsunuz. Neden kişisel bir websitesi açamıyorsunuz? diye sorduk.
Lamer olduk...
- Harun Yahya nın websitelerini hacklemelerinin arka planında PKK ve Komunizm aleyhine yayınlanan videolar olduğu ortaya çıktı. Neden gerçek amaçlarınızı belirtmiyorsunuz ? diye sorduk.
Dinci olduk , adnancı olduk o cu olduk bu cu olduk.
- Atatürk komunizme karşıydı siz buna ne diyorsunuz ? diye sorduk.
Kemalist faşist olduk.

- Redhackin açtığı tüm hesapları hackleyerek rezil eden akıncılar hacker grubunun yayınladığı belgeleri yayınladık. Kişi listenizde neden teröristleri barındırıyorsunuz ? diye sorduk.
Akıncıların yandaşı faşist lamerler olduk.
- Siz herkesin kişisel bilgilerini yayınlarken sizden olan yazarların , kişilerin kişisel bilgileri yayınlanınca neden canınız acıdı ? Yoksa bu yayınlayan kişilerin websitelerini sansürleyip kapattıracak mısınız ? diye sorduk.
Çok olduk.

Tamam size göre biz herşey olduk ama siz bir b*k olamadınız be Redhack...
Susmayacağız susturamayacaksınız !..
Siz ağlasanızda , zırlasanızda , saldırsanızda yalanlarınız bize sökmez ;)

http://www.youtube.com/watch?v=GbFH6S5TxRU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder