15 Temmuz 2012 Pazar

Kızılcıklar Gerçek Yüzünü Göstermeye Başladı!

Redhack Destekçisi Yazarların Bilgileri Yayınlandı haberimizden sonra iyice kuduran Redhack terör örgütü ne yapacağını şaşırmış bir şekilde gerçek yüzünü belli etmeye başladı.
PKK ile benzerliği bir kez daha ortaya çıkan kızılcıklar bu sefer elimizde kalan belgeleri yayınlarız tehdidiyle muhalif hackerların sesini bastırmaya çalışıyor.
Sitemize yorumlardan ulaşan hacker grubunun belgeleri yayınlamasından sonra oldukça komik söylemlere giren zavallı bir Redhack terör grubu var şu an karşımızda...
Blogumuzu belirli bir grup ile bağdaştırarak hızımızı kesmeye çalışan terörist Redhack durumdan oldukça rahatsız...
Blogumuzda ki mantıklı sorulara cevap vermek yerine blogumuzu karalama yoluna giden Redhack çapulcuları , halen PKK ya neden terör örgütü demediğinin ve alânen neden destek verdiğinin açıklamasını yapamadı.
PKK ve BDP ile bağını ortaya çıkardıktan sonra bizi önce Harun Yahya taraftarı olarak nitelendiren ve gittikçe kan kaybeden Redhack çapulcu grubu bu sefer de bizi AKINCILAR isimli Redhackin msn adreslerini hackleyen hacker grubundan olduğumuzu iddia ederek bizi belirli bir kesimle sınırlandırmaya çalışıyor.
Bu şekilde blogumuzda ki yazarları tek bir mantaliteye sahip bireyler olarak göstererek kendi yandaşlarını ve halkı kandırmayı amaçlıyor.
Bu planları da her zamanki gibi tutmayacak.
Çünkü 13 tane editorden oluşan blogumuzda , her kesimden Redhacke muhalif bireyler Redhackin DHKP/C , MLKP  , Tikko ve PKK ile kirli bağını kanıtlayan belgeleri yayınlamada kendine düşen görevi yapıyor.
Sağcı kesiminden , Solcu kesimine , Atatürkçü ve Milliyetçi kişiliklerden vatanını seven her insan gibi , Redhack hakkında elinde belge olan tüm herkes blogumuza yazı ve resimler yolluyorlar.
Yakında Redhackin suratına tokat gibi çarpılacak Atatürk ' ün komunizme bakışıyla ilgili yazılarımız yer alacaktır. Böylece ulu önderimizinde Redhack gibi soytarılara bakışı gözler önüne serilecek.
Fakat biz olayı Redhack terör örgütünün sadece fikir yapısıyla komunizmle alakalı basit bir yapıda olmadığını aynı zamanda kirli bir terör örgütüne hizmet eden DHKP/C li , PKKlı sanal terörist olduklarını halka göstermenin mücadelesini veriyoruz.
Daha önce açıkladığımız belgelerde olduğu gibi Redhack terör örgütü; PKK, DHKP-C , MLKP gibi örgütlerden farksızdır.
Biz sağcısıyla , solcusuyla , demokratıyla , aydınıyla bu oyunlarınıza alet olmayacağız.
1 kere bile gizli bir belge ifşa edemeyen Redhack teröristleri , halktan kişilerin kişisel bilgilerini açıklayarak sözde halkın gözünü boyama girişimine geçse de haklarından gelecek olan yine halkımızdır.
Daha önce yayınladığı PKKlı kişileri polise ihbar eden muhbirlerin bilgilerini PKK nın haber yayın organı  Fırat Haber Ajansı yani ANF ' ye ulaştıran Redhack terör örgütü , bundan sonra da elinde ki bu belgeleri halkla paylaşsa da hiçbir şey değişmeyecektir!..
Halkın bu tür belgelerinizle karnı doymuyor!
Halka veremediklerinizi bu tür belgelerle gideremezsiniz!
Siz istediğiniz kadar kudursanız da biz  Korkmuyoruz!..

M. Kemal Atatürk: "Komünizm, Türk Dünyası'nın en büyük düşmanıdır. Her görüldüğü yerde ezilmelidir." (Faruk Şükrü Yersel, Eskişehir Gazetesi, 1926)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder