18 Temmuz 2012 Çarşamba

Basının Yalan Yanlış Tabirleri - DDOS = Hack midir ?

Son zamanlarda şu site hacklendi bu site hacklendi haberlerini çok daha fazla duyar olduk.
Bunun nedeni basının hack terimini herşeye alet etmesinden kaynaklanıyor.
Bu sözde (!) hacklenen sitelerin çoğundan nedense hiçbir bilgi , belge ve çalınma olayı olmadığından yapılan saldırının pekte önemli olmadığı gerçeğini halkımıza kabullendirmeye çalışan kişiler bu olayı anlatmakta pasif kalıyor.
DDOS denilen siteyi devre dışı bırakma saldırısı Redhack teröristlerini neden desteklediğini kendi bile bilmeyen Anonymous siber aktivist grubu ve Redhack terörist lamerlerinin oyuncağı olmuş halde kullanılıyor.
DDOS ismi verilen şey hack olarak isimlendirilen bir şey değil ...
DDOS halkın anlayacağı şekilde yalnızca sisteme saldırı silahı , sistemi devre dışı bırakma saldırısının adı ...
Çoğunlukla botnet ve zombie dediğimiz bilgisayarların kullanılmasıyla yapılıyor.
Hiçbir hack , bilgi ve beceriye sahip olmayan bir vatandaşın bile satın alıp kullanacağı türden DDOS silahları mevcut. Saldırının şiddetine göre sizin bu silahla çoğu websitesini devre dışı bırakmanız mümkün.
Bir önce ki haberimizde belirttiğimiz gibi yeterli bilgi ve beceriye sahip olmayan Redhack terörist grubu hackleyemediği yerlere yani herkesin bildiği gerçek anlamında hackleyemediği , sistemine erişemediği yerlere Anonymous üyelerinin kullandığı bu DDOS isimli silahtan destek alarak devlet sitelerimize saldırıyorlar.
Saldırmayı bir kenara bırakalım ortada hiçbir delilleri olmadan yaptıkları sözde bu saldırıda hiç kendileriyle alakası olmayan websitelerine de biz saldırıyoruz açıklamasını yaparak tüm sorunları kendileri yapmış izlenimi vererek üstleniyorlar.
Daha önce defalarca yalanları ortaya çıkan Redhack terör örgütünün yaptığı eylemleri hatırlarsak
TTNET kesintisi olayını sahiplenmeleri lamerliklerinin en büyük örnekleri arasında.
Teknik bilgileriyle açıklayamadıkları olayla yeterince rezil olan Redhack terör örgütü bu olayı kapatmak için binbir numaralara girerek dikkatleri üzerinden atmak için birçok numara gerçekleşmişti hatırlayalım.
Ve şimdide OSYM websitesini kendilerinin kapattığını iddia ediyorlar. Zira OSYM websitesi sınav açıklanacağı zamanlarda milyonlarca üyenin girmeye çalışmasından dolayı zaten kitleniyor ve sistemi devre dışı kalıyor.
Fakat bizim akıllı (!) , bilgili (!) , becerikli (!) , her şeyi çok bilen (!) Redhack terör örgütü yandaşı medyamız Redhack teröristlerinin hackledik olarak açıkladıkları ve gazetelere bu şekilde gönderdikleri haberleri yani bu DDOS olayını ciddiye alarak gerçekten hackleme olayı olarak görüyor ve sitelerinde , gazetelerinde şu kurum hacklendi , bu kurum hacklendi şeklinde başlıklar atıyor ve milletin kafalarında şüpheler bırakıyor.
Korku iklimi oluşturarak acaba veriler çalınmış mıdır endişesine yol açarak Redhack terör örgütünü ve Türkiye devlet kurumlarının düşmanı dış kaynaklı Anonymous grubunu öven açıklamalar yapıyor.
Ve terör örgütüne yeterince destek sağlayarak GERİLLA sayısını arttırma işini üstleniyor.
Halkımız DDOS ile Hack terimini ayıklayacak kadar akıllıdır.
Redhack siz kendi aptallığınızı kendinize saklayın!

(- Anonymous grubunun liderlerinin masonik figürler taşımasıyla ilgili ilginç bir yazı için tıklayınız! -)

2 yorum:

  1. siz birbirinizi cekistirmeye devam edin.. ülkede el kaideciler kayniyor.. 3. dünya savasinin esiginde. bir olup savasa hayir diycegimize birbizizle ugrasalim adamlar istediklerini yapsinlar ortadoguyu kana bulama konusunda..

    YanıtlaSil
  2. İnanmışlardan biri daha. Redhack daha düne kadar türk sayfalarını hackleyip pkk bayrağı dikerken ayyıldıza sığınıyordunuz. Bugn pkk yandaşı redhackin arkasına sığınıyorsunz. Ne değişti? çıkarlar mı?

    YanıtlaSil