20 Temmuz 2012 Cuma

Redhack Dikkat Dağıtma Eylemi


20 Temmuz 2012 Cuma
Redhack Dikkat Dağıtma Eylemi
Redhack terör örgütünün PKK ve diğer silahlı sol terör örgütleriyle ile bağına , gizli diğer bağlantılarına ait her ne zaman yeni bilgi,belge ortaya çıksa , bu terör örgütünün sıklıkla kullandığı bir yöntem olan dikkat dağıtma eylemleri ortaya çıkıyor.
Son Çıkan Belgeler İçin Tıklayınız.
Çıkan belgelerin aksini kanıtlamak yerine sadece yalanlayan fakat yalanlamasının yeterli olmadığı , aciz duruma düştüğü zamanlarda bu şekilde dikkatleri üzerinden atmaya çalıştığını görüyoruz.
Bu dikkat dağıtma eylemlerinde genelde halkın belirli bir kesimi tarafından sempati kazanarak üzerlerindeki eleştiri oklarına karşılık yaptığı şey: "bakın biz şu karşıtıyız bizi destekleyin" , "biz aslında bunun karşısındayız diye bizim üzerimize geliyorlar" diyerek belirli kelimelerle halktan yana (!) olduğu gibi bir figür sergilemek ve ucuz numara yolunu seçmek. Fakat artık bu numaralarını halktan yiyen kişi hemen hemen kalmadı diyebiliriz.
Bu terörist grubun sadece belirli bir kesimin ayakçılığını yaptığı apaçık bir gerçek.
Redhack terör grubunun tüm reklam ve çabasına karşılık sosyal medyada toplayabildiği taraftar sayısı 25 bin civarında. Masum vatandaşın kimlik bilgilerini yayınladığı için kapatılan hesabında ki önce ki sayı 40 bin civarındaydı.
İlk popülerliğe ulaştığı anda sözde halktan yana mesajlarına inanan bazı kesimin o zamanlar verdiği desteğin PKK , DHKP/C ve diğer örgütler ile bağını gördükten sonra yok olup gittiğini şu an rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz.
Redhack teröristleri 25 Milyon internet kullanıcısının olduğu bu 80 Milyonluk ülkede 25-30 bin taraftar toplamayla övünür hale gelmiş bir zavallı örgüt. Şayet o 25 binlik taraftar kitlesinin %65 lik kısmı PKK ve diğer sol örgüt sempatizanı kişiler tarafından oluşturulan kısım.
Anonymous grubundan bir kesimin verdiği sözde destekten sonra kazandığı yabancı ağırlıklı %10 luk bir kesim var.
Taraftar kitlesinde bunların hala gerçek yüzünü göremeyen temiz vatandaş diyebileceğimiz %25 lik bir kısım daha var. Tabi ki bu %25 lik kısımın içerisinde de Redhack terör grubu tarafından satın alınan sahte bir çok fake twitter hesaplar var. Tabi Hilal Cebecinin bakın takip ederseniz meme göstereceğim dediği meme sevdalısı panpişlerini de unutmamak lazım.
Devletin PKK ya karşı düzenlediği  uyuşturucu , askeri vb. her operasyonundan sonra MİT , Emniyet ve güvenlik teşkilatlarına sözde sanal karşılık verdiğini sanan bu terörist grup ne hikmetse gizli belgeler olarak yayımladığı vatandaşın ihbar şikayetlerinden ve dış işlerinde çalışanların kimlik belgelerinden başka hiçbir belge yayınlayamadı.
Ellerinde ki gizli belgelere halkın bir çok kesimi çok güldü ve adeta dalga geçti. Bu şekilde kendilerini aşağılayan haberleri sindiremeyen çakma hackerlar Türkiye'de ortaya çıkan tüm teknik aksaklıkları üstlenme yoluna gitti.
Bunlara destek veren medyanın pohpohlaması iyice artarsa eğer PKK inlerine giden bir füzenin milimetrik sapmasını dahi yakında kendileri üstlenecek kadar uçacaklar. Aynı kendilerinin şu an istihbarat örgütleri tarafından takip edildiği yalanını söyleyecek kadar uçmaları gibi.
Sokakları hackleyeceğiz sözcüğü ile vatandaşı sokak ortamlarında anarşi ve ayaklanmaya davet eden şiddet yanlısı teröristler asla amaçlarına ulaşamayacaklar.
Elinde molotof kokteyli patlayan PKKlılar gibi kalacaklar!
Terörist Redhack bizi asla durduramayacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder