7 Temmuz 2012 Cumartesi

Redhack Destekçisi Yazarların Kimlik Bilgileri İfşa Oluyor!..

Sitemizin takipçisi bir Hacker grubunun bize ilettiği bir yorumunda oldukça iddialı bir çıkış yaptıklarını gördük. Belirtilen yorumda , Redhack e destek veren yazarların bir çok kişisel özel bilgisinin
ifade özgürlüğü adı altında internette yayınlanacağı ve bu bilgiler arasında çok özel bilgiler olacağı
ifade ediliyor. İşte ifade özgürlüğü adı altında Hacker grubunun ilk etapta yayınlayacağı bazı bilgiler :

- Üzerlerinden kredi kartı çıkartılabilecek kadar , akrabaları dahil tüm TC Numaraları ve Kimlik Bilgileri
- Ev Adresleri
- Kişisel Telefonları
- Mal varlıkları

Bu bilgilerin yayınlanmasının hukuka aykırı olduğunu söylediğimizde ve  yakalanmaktan korkmuyor musunuz sorusunu yönelttiğimizde bize verdikleri cevap ise şu;
"Biz bu bilgilerin tamamını devlet kurumlarında çalışan bazı personellerin bilgileri ifşa olduğu için ve onlar hedef konumuna getirildiğinde neler hissettiklerini göstermek için yayınlayacağız. Biz yakalanmaktan korkmuyoruz.
Redhack grubu bu tür bilgileri paylaşırken nasıl yakalanmıyorsa aynı şekilde titizliği biz de göstereceğiz. Zaten bu tür bilgileri elde eden birileri olarak bu tür şeylerde önlemlerimizi aldığımızı ve çekinmediğimizi anlamanız lazım. İlk etapta bu kadar bilgi yayınlayacağız. Daha fazlasının elimizde olduğunu söylememize gerek dahi kalmayacak. Popüler olma gibi bir amacımız yok , o yüzden takma isim dahi hiç bir şekilde ismimizi açıklamayacağız. Devlet görevlilerinin bilgilerini yayınlamayı ifade özgürlüğü olarak gören herkes bizim bu saldırımızdan nasibini alacak.
İlk hedefimiz şu an için analiz ettiğimiz bazı yazarlar olacak. Bizi bekleyin!"
Bilgileri hangi site üzerinden yayınlayacakları sorumuza bizi bekleyin cevabını veren hackerlar oldukça iddialı gözüküyor. Bunların sonuçlarını da ileri ki günlerde göreceğiz.
Muhtemel ortaya çıkan bilgileri de birebir sitemiz üzerinden açıklamasakta başka bir adres üzerinden linkini blogumuzda paylaşmayı kendi blog kriterlerimize uygun göreceğiz.

1 yorum:

  1. Sözümüzü tutuyoruz...
    Söz verdiğimiz gibi analiz ettiğimiz bazı Redhack taraftarı yazarların kimlik bilgileri
    https://twitter.com/anti_redhack

    YanıtlaSil