10 Temmuz 2012 Salı

Kızıllar Kuduruyorlar !

Kızıl Teröristlerin basın yayın organı aynı zamanda sitesindeki bağlantılarında PKK haber yayın organı Fırat Haber Ajansını bulunduran Kızıl Yıldızın websitesinde bugün enteresan ve bir o kadar da komik bir karalama haber ile karşılaştık.
Redhack Gerçekleri blogumuzun, Sahte Mehdi Adnan Oktarın websitelerinin hacklenmesinden sonra ortaya çıktığını söyleyen Kızıl Yıldız ekibinin iddiaları bu kadarla da sınırlı kalmıyor.
Sitemize Buradaki yorumlardan ulaşan hacker grubunun , deşifre edilen yazar bilgilerini devlet görevlilerinin servis ettiği gibi saçma bir ifadeyle bu ülkede uyuyan cahil halktan olduklarını belgelemiş oluyorlar :)
Daha önceleri bu tür bilgilerin çalındığı ile ilgili haberleri ve bu bilgileri elde edenlerin polisin yaptığı operasyonlarla yakalandığını basından takip ettiğimiz kadarı ile biliyoruz.
Yani devletin bazı kurumlarına yetkisiz erişimlerin olduğunu sıkça duyduğumuz bu dönemlerde bu tür bir açıklamaya biz gülmekten yıkıldık , hatta gözlerimizden yaşlar geldi diyebilirim :)))
Blogumuzun bile bu bilgileri devletin kendi eliyle paylaşmasının son derece saçma olduğunu kavrayabilmesine rağmen , gözlerini ahmaklık bürümüş olan Kızıl Komunistlerin bu bilgileri Redhack teröristlerinin elde ettiği gibi illegal yollardan elde edilemeyeceğini açıklaması korkudan kafalarına vuran ateşin büyüklüğünü gözler önüne sermektedir.
Sitemizin kuruluş tarihine bakılırsa sitemiz sahte mehdi Adnan Oktar ın websitelerine saldırılmasının ardından değil bu ay yani Temmuz ayı içerisinde Redhack gibi terörist bir yapılanmanın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için kurulmuş bir blog dizisidir.
Peki bu iddia ile yapılmak istenen nedir ?
Tabi ki öncelikle bu şekilde haberlerle blogumuza
1.yapılmak istenen , sanki Adnan Oktar ın hizmetine açılmış bir blog gibi göstermek.
Böylece Adnan Oktar karşıtlarını cephede kendi safına çekmek.
2.si ise devlet, kendileri ile bu şekilde uğraşıyormuş gibi göstererek (sanki hiç başka işi yokmuş gibi) kendilerini sözde haklı çıkarma çabasına girmek.
1.yapılmak istenen şeyin gerçekleşmeyeceği apaçık ortadadır. Çünkü sitemiz bu haberinde ki gibi Adnan Oktarı övmüyor aksine Sahte Mehdi olarak nitelendirdiği bu kişiyi desteklemediğini de açıkça belirtiyor. Ve Redhack terörist grubunun bu kişiye karşı olanları yanına çekmek için ne türlü tezgahlar çevirdiğini de gözler önüne seriyoruz.
2.yapılmak istenen ise artık bayatlamış bir numara olduğu için üstünden bile geçmeyeceğim.
Çünkü yapılan şey PKK nın eylemleri ile benzerlik göstermektedir.
Bomba at devlete suç at...
Bebek öldür devlete suç at...
Kahvehane tara devlete suç at...
Bunların PKK terör örgütü ile ilişkisini kanıtlamak adına , kullandıkları yolun da benzerliğini göstermemiz açısından güzel bir örnek oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz :)
Ama bu tür karalama haberlerle amaçlarına ulaşamayacakları ve Redhack Terör Örgütü hakkında gizli belgeleri yayınlamamıza engel olamayacakları şüphesiz bir gerçektir. Bu tür haberlerin çıkmasını son derece normal karşılayarak , artmasını diliyoruz. Çünkü hakkımızda yapılan her haberde sitemizde bilinçlenen kişi sayısı sayacımız artmakta ve biz gibi terörden bıkmış olan gönüllü vatandaşları mutlu etmektedir. Ayrıca bu şekilde yapılan karalama ve yalan haberleri sizlere göstererek onların yalancı kimliklerini nasıl deşifre ettiklerini de gözler önüne sermemiz için fırsat buluyoruz.
Bu sitede ki bilgilerin hiçbiri yalanlanamaz ve çoğu %100 kanıtlanmış bilgilerden oluşur.
Saçma iddialarla blogumuzda ki bilgileri görmezden gelerek blogumuzu şüpheye düşürmeye çalışan bu tür alçak , düzenbaz teröristler provakatif saldırıları ile amaçlarına asla ulaşamayacaklardır.
Kudurun Kızıl Teröristler Kudurun !..
Sıkıyorsa Bizi Yalanlarınızla Durdurun !..

1 yorum: